Γεωργιάδης: Θα αποζημιωθούν όσες επιχειρήσεις κλείσουν με κρατική εντολή

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Θα αποζημιωθούν όσες επιχειρήσεις κλείσουν με κρατική εντολή
«Όλες οι επιχειρήσεις που θα κλείσουν με κρατική εντολή, ασφαλώς και θα αποζημιωθούν από το κράτος με σειρά μέτρων έτσι ώστε να παραμείνουν όρθιες, όπως ακριβώς κάναμε και την περασμένη άνοιξη», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Τη χορήγηση αποζημιώσεων όσων επιχειρήσεων κλείσουν με κρατική εντολή, στο πλαίσιο των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ενόψει των ανακοινώσεων από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εντός της ημέρας.

«Όλες οι επιχειρήσεις που θα κλείσουν με κρατική εντολή, ασφαλώς και θα αποζημιωθούν από το κράτος με σειρά μέτρων έτσι ώστε να παραμείνουν όρθιες, όπως ακριβώς κάναμε και την περασμένη άνοιξη» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη της πανδημίας ο υπουργός Ανάπτυξης παραδέχθηκε ότι «βρισκόμαστε σε εξαιρετικά οριακό σημείο».

«Οι επόμενες 15-20 ημέρες θα κρίνουν εάν η Ελλάδα θα ακολουθήσει τον δρόμο χωρών της Βόρειας Ευρώπης. Εάν όλοι τηρήσουμε τα μέτρα, δείχνοντας την πειθαρχία που δείξαμε τον περασμένο Απρίλιο, θα γλιτώσουμε το γενικό lockdown. Αυτός είναι και ο στόχος της κυβέρνησης», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider