Lamda Development για Ελληνικό: Το έργο έχει ήδη ξεκινήσει

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lamda Development για Ελληνικό: Το έργο έχει ήδη ξεκινήσει
Οι αποψιλώσεις ξεκίνησαν για να ακολουθήσουν οι κατεδαφίσεις κτηρίων στη συνέχεια.

Την έναρξη του project στο Ελληνικό επιβεβαίωσε την Τετάρτη η διοίκηση της Lamda Development.

«Το Ελληνικό έχει ήδη αρχίσει, ακόμη κι αν δεν είναι θορυβώδη τα πρώτα έργα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda, Οδυσσέας Αθανασίου, από το βήμα της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας.

Όπως επισήμανε, οι πρόδρομες εργασίες με τις αποψιλώσεις ξεκίνησαν, για να προχωρήσουν στη συνέχεια οι κατεδαφίσεις κτηρίων.

«Είμαστε πανέτοιμοι οικονομικά για τα έργα της επόμενης πενταετίας», πρόσθεσε ο κ. Αθανασίου για να συμπληρώσει πως για το project του Ελληνικού έχει εξασφαλιστεί η απαραίτητη χρηματοδότηση.

«Είναι η πρώτη φορά που δεν αναφερόμαστε σε προσδοκίες αλλά σε βεβαιότητα», σημείωσε, από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Lamda Development, Τάσος Γιαννίτσης. Όπως τόνισε, η επένδυση στο Ελληνικό λαμβάνει χώρα σε μια κρίσιμη συγκυρία, στη σκιά της πανδημίας του κορονοϊού. Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με τον κ. Γιαννίτση, η επένδυση του Ελληνικού αποκτά μία ουσιαστική και συμβολική σημασία για τη χώρα.

Εγκρίθηκε η έκδοση ομολόγου έως 320 εκατ. ευρώ

Υπενθυμίζεται εδώ ότι χθες, Τρίτη, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, κατά τη συνεδρίασή του, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού έως 320.000.000 ευρώ, με ελάχιστο ποσό 270.000.000 ευρώ, τη διάθεση των ομολογιών μέσω δημόσιας προσφοράς στην Ελλάδα και την εισαγωγή των ομολογιών προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της οργανωμένης αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider