Newsletters και Push Notifcatons σχεδιάζει η ΑΑΔΕ

Θανάσης Κουκάκης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Newsletters και Push Notifcatons σχεδιάζει η ΑΑΔΕ
Η αξία του έργου έχει τοποθετηθεί στα 52.700 ευρώ.

Στη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών συνδρομής ηλεκτρονικών ενημερωτικών δελτίων και συνδρομής ειδοποιήσεων για τον ιστότοπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, προχώρησε η Διοίκηση της Αρχής.

Η αξία του έργου έχει τοποθετηθεί στα 52.700 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και των νόμιμων, υπέρ Δημοσίου και τρίτων, κρατήσεων) και αφορά σε μονοετή σύμβαση. Σύμφωνα με την προκήρυξη, αντικείμενο της σύμβασης αποτελεί η προμήθεια: -Συνδρομής ηλεκτρονικών ενημερωτικών δελτίων (Newsletters) μέσω της πλατφόρμας Mailchimp για έως 100.000 συνδρομητές για χρονικό διάστημα ενός έτους. -Συνδρομής ειδοποιήσεων Push (Push Notifcatons) μέσω της πλατφόρμας Onesignal για έως 1.000.000 (ένα εκατομμύριο) εγγεγραμμένες συσκευές συνδρομητών. -Δικαιώματος προαίρεσης έως επιπλέον 200.000 συνδρομές για χρονικό διάστημα ενός έτους.

Η ενεργοποίηση της συνδρομής υπηρεσιών ηλεκτρονικών ενημερωτικών δελτίων (Newsletters) και ειδοποιήσεων (Push notifcatons) πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ανάρτηση της σύμβασης στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ), ενώ για την ενεργοποίηση του δικαιώματος προαίρεσης θα απαιτείται νέα απόφαση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider