Συμμετοχή ελληνικών εταιρειών σε έργα υποδομής στο Ισραήλ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συμμετοχή ελληνικών εταιρειών σε έργα υποδομής στο Ισραήλ

Η συμμετοχή ελληνικών κατασκευαστικών εταιρειών σε έργα υποδομών και δημόσια έργα στο Ισραήλ ήταν το κύριο αντικείμενο της συνάντησης του Δημήτρη Μάρδα με τον σύμβουλο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Avigpor Yitzaki.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Ισραήλ, στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης που ολοκληρώνεται σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, λαμβάνει χώρα επιχειρηματική αποστολή με τη συμμετοχή πολλών ελληνικών επιχειρήσεων, από τους κλάδους τεχνολογίας, βιομηχανίας, τουρισμού και τροφίμων.

Ο κ. Μάρδας συμμετείχε στις συναντήσεις του κ. Παυλόπουλου με τον Πρόεδρο του Ισραήλ Reuven Rivlin, τον πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu, καθώς και τον πρόεδρο της ισραηλινής Βουλής. Επίσης, ο κ. Μάρδας επισκέφθηκε, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και συμμετείχε στη συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ'.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider