Τετ α τετ Τσακαλώτου – Σαπέν – Στις 12:00 θα «τα πουν» οι δύο «παλιοί γνώριμοι»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τετ α τετ Τσακαλώτου – Σαπέν – Στις 12:00 θα «τα πουν» οι δύο «παλιοί γνώριμοι»
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ, όπως έγινε γνωστό, μετά το πέρας της δεν θα υπάρξουν δηλώσεις.

Με τον «παλιό γνώριμό του», τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν, θα συναντηθεί σήμερα Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ, όπως έγινε γνωστό, μετά το πέρας της δεν θα υπάρξουν δηλώσεις. Οι δύο άντρες θα έχουν μια εφ’ όλης της ύλης συνάντηση. Ο Μισέλ Σαπέν βρίσκεται στην Ελλάδα, με αφορμή την επίσκεψη στη χώρα μας του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

«Η Ελλάδα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού και για λίγες ημέρες δεν βγήκε από το ευρώ», δήλωσε πριν λίγες ώρες ο Μισέλ Σαπέν, και πρόσθεσε: «Φαντάζεστε πόσο πιο τρομερό θα ήταν από αυτά που έζησε η Ελλάδα και οι Έλληνες»;

Σε ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου αν αυτό είναι έμμεση αιχμή προς τον κ. Βαρουφάκη, ο κ. Σαπέν δήλωσε ότι «μπορώ να πω, ότι η άφιξη του Ευκλείδη Τσακαλώτου ήταν ανακουφιστική για όλους μας, διότι μπορέσαμε να δουλέψουμε με εποικοδομητικό τρόπο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.