Γίνε ευγενής μόνο με... 40 ευρώ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γίνε ευγενής μόνο με... 40 ευρώ

Δεν γεννηθήκατε ευγενής και θεωρούσατε πως μέχρι χθες δεν μπορείτε να εκπληρώσετε αυτό το όνειρό σας; Πλέον υπάρχει η λύση για να αποκτήσετε εύκολα και σε τιμή ευκαιρίας έναν τίτλο λόρδου απευθείας από τα Highlands και μάλιστα χωρίς να αναγκαστείτε να προβείτε σε καμία πράξη ανδρείας.

Για να σας αποκαλούν Λαίδη ή Λόρδο λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το «Highland Titles» και να αγοράσετε έναν στην εξευτελιστική τιμή των 29.99 βρετανικών λιρών (36 περίπου ευρώ). Μαζί μάλιστα με το απαραίτητο πιστοποιητικό θα αποκτήσετε κι ένα τετραγωνικό μέτρο σκωτσέζικης γης.

Εάν βέβαια ο σκωτζέζικος τίτλος ευγενείας δεν πληροί τα κριτήριά σας, εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τον τίτλο της αρεσκείας σας στο elitetitles.co.uk . Με 195 βρετανικές λίρες αγοράζετε έναν απλό τίτλο, με 995 λίρες έναν τίτλο που μπορείτε να κληρονομήσετε και στους απόγονους σας, ενώ με 1495 λίρες γίνεστε «Lord of the Manor». Οι δυο τελευταίες επιλογές συνδυάζονται κι αυτές με ένα κομμάτι γης.

Τώρα το τι ακριβώς θα κάνετε έναν τέτοιο τίτλο σας; Σύμφωνα με τον ιστότοπο, οι τίτλοι ευγενείας συντελούν στο να μετατρέψουν τα Highlands σε πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο. Κατά συνέπεια θα μπορέσετε να προσελκύσετε τουρίστες στο νέο αγροτεμάχιο σας. Ταυτόχρονα μπορείτε να συμμετέχετε σε συνελεύσεις και ψηφοφορίες για την βέλτιστη διαχείριση της γης της περιοχής.

Από την άλλη με έναν τίτλο ευγενείας μπορείτε μέχρι και να επωφεληθείτε χρηματοδότησης για τα επιχειρηματικά σας σχέδια αφού σύμφωνα με τους ειδικούς μερικά πιστωτικά ιδρύματα εμπιστεύονται περισσότερο τους ευγενείς και χορηγούν ευκολότερα δάνεια αφού υπάρχει η φήμη πως πτωχεύουν δυσκολότερα...

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να ασπαστείτε την εξέχουσα καταγωγή πάντως, ειδικά για τον τελευταίο λόγο, να έχετε υπόψη σας πως η αγορά τίτλου δεν αναγνωρίζετε σε όλες τις χώρες. Για παράδειγμα στο Βέλγιο η αγορά τίτλου ευγενείας παραμένει ακόμη παράνομη οπότε θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στο που θα επιλέξετε να στήσετε το «παλάτι» σας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider