Και ο Μόργκαν Φρίμαν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Και ο Μόργκαν Φρίμαν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Δεν έχει τέλος το σκάνδαλο με τις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ, με τον Μόργκαν Φρίμαν να βρίσκεται αυτή τη φορά αντιμέτωπος με κατηγορίες για παρενόχληση και «ανάρμοστη συμπεριφορά».

Σύμφωνα με αναφορές που δημοσιεύει το CNN, συνολικά 16 γυναίκες ισχυρίζονται ότι υπήρξαν θύματα του δημοφιλούς ηθοποιού, με οκτώ εξ αυτών να δηλώνουν μάρτυρες σε τέτοια συμπεριφορά του Φρίμαν.

Μία νεαρή κοπέλα που εργάστηκε σαν βοηθός παραγωγής στην ταινία «Going In Style», όπου πρωταγωνιστούσε ο Μόργκαν Φρίμαν ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός την άγγιζε χωρίς να το θέλει και έκανε σχόλια για την εμφάνισή της σε τακτική βάση. Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο Φρίμαν έκανε σχόλια για τα ρούχα της και ότι άγγιζε ή τη χάιδευε στη μέση της. «Προσπαθούσε να σηκώσει τη φούστα μου και με ρωτούσε αν φορούσα εσώρουχα», δηλώνει η κοπέλα.
​​​​​​​
Μια άλλη γυναίκα, που εργάστηκε στην παραγωγή της ταινίας του 2012 «Now You See Me» ανέφερε παρόμοια συμπεριφορά εκ μέρους του Φρίμαν. Ειδικότερα, υποστήριξε ότι ο ηθοποιός παρενόχλησε σεξουαλικά την ίδια και άλλες γυναίκες βοηθούς σχολιάζοντας το σώμα τους.

«Σχολίαζε το σώμα μας», είπε. «Γνωρίζαμε ότι αν μας πλησίαζε... δεν έπρεπε να φοράμε μπλούζες που φαινόταν το στήθος μας και γενικά να μη φοράμε στενά ρούχα που θα αναδείκνυαν τη σιλουέτα μας».

Λίγη ώρα μετά από το δημοσίευμα του CNN, ο Μόργκαν Φρίμαν έσπευσε να απολογηθεί σε όποιον «αισθάνθηκε άβολα ή έλλειψη σεβασμού εκ μέρους μου».

Σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε ο ηθοποιός αναφέρει: «Όποιος με ξέρει ή έχει δουλέψει κάποια στιγμή μαζί μου, ξέρει ότι δεν είμαι κάποιος που σκόπιμα θα προσβάλλω κάποιον ή θα τον φέρω σε δύσκολη θέση. Απολογούμαι σε όσους αισθάνθηκαν άβολα ή έλλειψη σεβασμού εκ μέρους μου – δεν είχα ποτέ τέτοια πρόθεση».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider