Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι εργένηδες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι εργένηδες

Ο ορισμός του εργένη δημιουργεί κατεξοχήν μεγάλες προσδοκίες, ειδικά στην περίπτωση που συνοδεύεται από τον όρο περιζήτητος, όπερ σημαίνει ότι ο ελεύθερος ή ελεύθερη συνδυάζει τη σωστή ηλικία και εμφάνιση. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένοι εκπρόσωποι του είδους που στο παραπάνω πακέτο προσθέτουν και μια «προίκα» πολλών μηδενικών :εκατομμυρίων ή και δισεκατομμυρίων ανεβάζοτας στα ύψη τις μετοχές τους.

Μια μικρή εξερεύνηση στην παγκόσμια σκηνή απδεικνύει πως υπάρχουν αρκετοί εκπρόσωποι του είδους οι οποίοι βρίσκονται ακόμα δραστήριοι «στις αγορές» προσελκύοντας τα βλέμματα των ανύπαντρων του πλανήτη.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους πιο «ακριβοθώρητους» εξ αυτών, άνδρες και γυναίκες, και σας τους παρουσιάζουμε

Καταρίνα Άντερσεν

Η Κατερίνα Άντερσεν είναι 23 χρόνων, κατάγεται από την Νορβηγία και η αξία της εκτιμάται στα 1,48 δισ. Πρόκειται για την δεύτερη νεότερη δισεκατομμυριούχο παγκοσμίως κληρονόμο της οικογενειακής επιχείρησης Ferd με έδρα το Οσλο. Η Άντερσεν και η νεότερη αδερφή της θα κληρονομήσουν το 42% της επιχείρησης την οποία διοικεί μέχρι σήμερα ο πατέρας της. Η ίδια ωστόσο, πέρα από τα πλούτη της, έχει μπει ήδη ατην παραγωγική διαδικασία κι εργάζεται αυτή τη στιγμή στην Ernst and Υoung .

Ιντια Ρόουζ Τζέιμς

Η 26χρονη καταγόμενη από την Βρετανία έχει εκτιμώμενη αξία στα 280 εκατ λίρες.

Η Ροουζ είναι η κληρονόμος του μεγιστάνα του Τύπου και του Real Estate, Πολ Ρέιμοντ, ως εγγονή του, σύμφωνα τουλάχιστον με το Wealth-X, μια εταιρεία ερευνών για τον παγκόσμιο πλούτο. Η ίδια ωστόσ είχε ιδρύσει το Soho Revue μια γκαλερί σύγχρονης τέχνης στο Λονδίνο η οποία έκλεισε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Τζόουνς έχει κατά διαστήματα εμφανιστεί με αρκετά εκκεντρικό λουκ, παράδειγμα η φωτογραφίες της με ροζ μαλλι. Η Ροουζ έχει μια κόρη ενός έτους με τον κιθαρίστα των the Kooks , Χαγκ Χαρις, από τον οποίο όμως έχει πρόσφατα χωρίσει.

Λούις Τόμλισον

Ο 26χρονος Λουίς με ρίζες από την Μεγάλη Βρετανία και αξία που φτάνει τα 45 εκατ. είναι ευρύτερα γνωστός από την συμμετοχή του στην ποπ μπάντα One Direction.

Σήμερα βέβαια έχει ξεκινήσει την δική του σόλο καριέρα ως τραγουδιστής και στιχουργός.

Ο Τομλισον ο οποίος μεγάλωσε στο Νότιο Γιορκσάιρ της Αγγλίας, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής όταν συμμετείχε στο ρεάλιτη X-Factor, το 2010.

Παρότι περιζήτητος βέβαια, πρόσφατες φήμες θέλουν τον Τόμιλσον να έχει συνάψει σχέσεις μετά πρώην του, όποτε μπορεί να μην είναι ενεργός στις αγορές.

Έμμα Γουάτσον

Η περίφημη βρετανίδα διανύει μόλις το 28ο έτος της ηλικίας της και η αξία της αποτιμάται στα 35 εκατ. δολάρια σύμφωνα με το Wealth-X.

Η Έμμα Γουάτσον γνωστή για τη φιλανθρωπική και ακτιβιστική της δράση, είναι μοντέλο αλλά ευρύτερα γνωστή έχει γίνει μέσα από τους ρόλους της ως Ερμιόνη στο Harry Potter και ως Πεντάμορφη στην ταινία «Τhe beauty and the beast».

Η Γουάτσον η οποία έχει γεννηθεί στο Παρίσι μεγάλωσε στην Αγγλία και αργότερα μετακόμισε στις ΗΠΑ για να φοιτήσει στο Brown University.

Πέρα από την καριέρα της στα θεάματα βέβαια είναι πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών.

Πάνω από αυτά βέβαια φροντίζει να κρατά κρυφή την προσωπική της ζωή, όποτε όσοι ενδιαφέρονται ίσως θα πρέπει να βιαστούν, μπορεί αύριο να παντρεύεται και απλά να μην το ξέρουμε ακόμα

Τζον Κόλλισον

Στην ηλικία των 27, ο Κόλλισον από την Ιρλανδία έχει καταφέρει να αξίζει περί το ένα δισ. δολάρια.

Ο νεότερος αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος έφυγε από το Χάρβαρντ μόλις στην ηλικία των 19 χρόνων για να δημιουργήσει το Stripe μια εφαρμογή πληρωμών που αγαπήθηκε από το Facebook και την Lyft.

Την εταιρεία ίδρυσε με τον αδερφό του Πατρίκ και σήμερα έχει την έδρα της στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, έχοντας μετατρέψει τον Κόλλισον σε περιζήτητο εργένη της Silicon Valley.

Τέιλορ Σουίφτ

Είναι αλήθεια ότι η σούπερ σταρ της ποπ δεν χρειάζεται συστάσεις – η φήμη της αυξάνει συνεχώς τα τελευταία δέκα χρόνια. Το πρόσφατο άλμπουμ της «Reputation»πούλησε περισσότερα από 1,2 εκατ. αντίγραφα την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του και μετατράπηκε στο καλύτερο σε πωλήσεις άλμπουμ των ΗΠΑ το 2017.

Η Σουίφτ μάλιστα μετατράπηκε στο πρόσωπο της χρονιάς του περιοδικού People. Αν και ελεύθερη οι παπαράτσι την έχουν συλλάβει να δειπνεί και να φλερτάρει με τον τραγουδιστή Τζόε Άλγουιν αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Απρόβα Μέχτα

Ο 31 χρόνων αμερικανός Απρόβα Μέχτα είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Instacart, μια υπηρεσία παράδοσης ζαρζαβατικών που ξεκίνησε το 2012. Ο Μέχτα η περιουσία του οποίου σήμερα αποτιμάται περί τα 360 εκατ. δολάρια, είναι γνωστός για την επιμονή του, πριν από την επιτυχία της Instacart είχε ιδρύσει περί τις 20 startup, χωρίς ωστόσο επιτυχία.

Ο κάτοικος του Σαν Φρανσίσκο πέρα από τις επιχειρήσεις που , έχει σαν χόμπι την ποδηλασία το διάβασμα.

Λούκας Ουάλτον

Ο Λούκας Walton 32 χρόνων από τις ΗΠΑ είναι ο εγγονός του ιδρυτή της Wal Mart, Sam Walton η περιουσία του οποίου αποτιμάται στα 14,5 δις. δολάρια και επιλέγει να μένει έξω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρά τα πλούτη του μεγάλωσε σε ένα μικρομεσαίο σπίτι στην Καλιφόρνια και σπούδασε στο κολέγιο Κολοράντο.

Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι εργένηδες
Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι εργένηδες
Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι εργένηδες
Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι εργένηδες
Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι εργένηδες
Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι εργένηδες
Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι εργένηδες
Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι εργένηδες

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider