Το ετήσιο σόου της Victoria's Secret είναι μία από τις συμμετοχές με το υψηλότερο πρεστίζ στο βιογραφικό ενός μοντέλου. Από τα λίγα πράγματα που την ξεπερνούν, είναι να γίνει το μοντέλο Άγγελος της Victoria's Secret, κερδίζοντας τα – αληθινά – φτερά του στην πασαρέλα.

Τα σόου συνήθως πραγματοποιούνται κάθε Νοέμβριο και μεταδίδονται τηλεοπτικά σε περισσότερες από 190 χώρες έναν μήνα μετά. Συγκεντρώνουν τα διασημότερα και ομορφότερα μοντέλα, που επιδεικνύουν εντυπωσιακά σύνολα εσωρούχων συνοδεία μεγάλων ονομάτων της μουσικής βιομηχανίας.

Πέρυσι, 52 μοντέλα κατάφεραν να συμπεριληφθούν στο σόου, εκ των οποίων μόλις 14 ήταν Victoria's Secret Angels, δηλαδή πρεσβευτές της εταιρείας που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο προωθώντας τα προϊόντα της. Οι Τζίτζι Χαντίντ και Κένταλ Τζένερ κέρδισαν τα φτερά τους και έγιναν οι δύο νεότεροι άγγελοι της ομάδας.

Ενώ η παρουσία στο σόου είναι από μόνη της προνόμιο, τα λεφτά δεν πάνε πίσω. Εννέα από τα μοντέλα που εμφανίστηκαν στο σόου του 2016 ήταν στη λίστα του Forbes με τα υψηλότερα αμειβόμενα μοντέλα εκείνης της χρονιάς. Δείτε στα στη συνέχεια, με βάση το εισόδημα από όλα τα συμβόλαιά τους, με τη Victoria's Secret και άλλες εταιρείες.