Reuters: Οι ΗΠΑ θα ξεκινήσουν εκ νέου να στηρίζουν τους Παλαιστίνιους, με πακέτο $150 εκατ.

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Reuters: Οι ΗΠΑ θα ξεκινήσουν εκ νέου να στηρίζουν τους Παλαιστίνιους, με πακέτο $150 εκατ.
Η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα πακέτο ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων αμερικανικής βοήθειας προς τους Παλαιστινίους, αποκαθιστώντας μέρος της βοήθειας που είχε διακοπεί από τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα πακέτο ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων αμερικανικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους, αποκαθιστώντας μέρος της βοήθειας που είχε διακοπεί από τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.

Η βοήθεια, η οποία θα παρασχεθεί κυρίως μέσω της υπηρεσίας αρωγής των Ηνωμένων Εθνών, UNWRA, αναμένεται να ανακοινωθεί από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σήμερα στο πλαίσιο μιας προσπάθειας για την αποκατάσταση των δεσμών των ΗΠΑ με τους Παλαιστινίους, οι οποίοι διερράγησαν κατά τη διάρκεια της θητείας του Τραμπ.

Η κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν έχει καταστήσει σαφές ότι σκοπεύει να ανακαλέσει μέρος της προσέγγισης του Τραμπ που οι Παλαιστίνιοι έχουν καταγγείλει ως πολύ προκατειλημμένη υπέρ του Ισραήλ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider