Forbes: Για πρώτη φορά στη λίστα των δισεκατομμυριούχων η Κιμ Καρντάσιαν

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Forbes: Για πρώτη φορά στη λίστα των δισεκατομμυριούχων η Κιμ Καρντάσιαν
Η περιουσία της Κιμ Καρντάσιαν έφτασε το 1 δισ. δολάρια.

Συνολικά 660 περισσότεροι δισεκτομμυριούχοι βρίσκονται στη κατάταξη του Forbes, για το 2021, σε σχέση με πέρυσι και ανάμεσα τους βρίσκεται πλέον και η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν. 

Όπως αναφέρεται, η περιουσία της έφτασε το 1 δισ. δολάρια χάρη στις εταιρείες κοσμημάτων και ρούχων, σε συνδιασμό με το εισόδημα της από την παρουσία της σε τηλεόραση και τις επαγγελματικές συμφωνίες για διαφήμιση προϊόντων στα κοινωνικά δίκτυα. 

 

insider

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Forbes για την περιουσία της Κιμ Καρντάσιαν:

«Η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ είναι επίσημα δισεκατομμυριούχος. Όταν αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις σελίδες του Forbes το 2011, ήταν απλώς σε μια λίστα με τους οπαδούς της στο Twitter: 6,6 εκατομμύρια, ακριβώς κάτω από τον Μπαράκ Ομπάμα και ακριβώς πάνω από τoν Άστον Κούτσερ.

Πέντε χρόνια αργότερα, χάρισε το εξώφυλλο του Forbes χάρη στο αναπτυσσόμενο κινητό της παιχνίδι, το οποίο τη βοήθησε να κερδίσει 51 εκατ. δολάρια εκείνη τη χρονιά. Τώρα, συμμετέχει επίσημα στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του κόσμου για πρώτη φορά. Η Forbes εκτιμά ότι το Kardashian West αξίζει τώρα 1 δισεκατομμύριο δολάρια, από 780 εκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο, χάρη σε δύο προσοδοφόρες επιχειρήσεις - KKW Beauty and Skims - καθώς και μετρητά από πραγματικές τηλεοπτικές προσφορές και συμφωνίες έγκρισης, και ορισμένες μικρότερες επενδύσεις. Αλλά είναι οι εταιρείες που ξεκίνησε και μεγάλωσε με την τυπική φλόγα της Kardashian για αυτοπροώθηση, την κατατάσσουν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του κόσμου. Καθώς έγραψε στο Twitter την ημέρα που έκανε το εξώφυλλο του Forbes, κοροϊδεύοντας την κριτική που έλαβε για χρόνια: «Δεν είναι κακό για ένα κορίτσι χωρίς ταλέντο». 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider