D’usse: Το σπάνιο κονιάκ του Jay-Z πουλήθηκε έναντι 52.500 δολαρίων (pics)

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
D’usse: Το σπάνιο κονιάκ του Jay-Z πουλήθηκε έναντι 52.500 δολαρίων (pics)
Το σπάνιο μπουκάλι ονομάζεται «Bottle No. 1» και δημοπρατήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη από τον Οίκο δημοπρασιών Sotheby's.

Το απίστευτο ποσό των 52.500 δολαρίων «έπιασε» ένα σπάνιο μπουκάλι με κονιάκ που δημιουργήσε το 2019 ο διάσημος επιχειρηματίας και ράπερ, Jay-Z, στα πλαίσια της συλλογής D’USSÉ 1969 Anniversaire Limited Edition.

Το σπάνιο μπουκάλι ονομάζεται «Bottle No. 1» και δημοπρατήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη από τον Οίκο δημοπρασιών Sotheby's. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση τα έσοδα θα διατεθούν στο σύνολο τους για την υποστήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού The Shawn Carter Foundation.

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο μπουκάλι κονιάκ να ξεχωρίζει, δεν είναι τόσο το περιεχόμενο του, όσο το ίδιο το μπουκάλια. Όπως αναφέρεται, δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορεί να αναπαραχθεί. Ο «λαιμός» είναι διακοσμημένος με φύλλα χρυσού 24 καρατίων, λίγο πιο κάτω υπάρχει χαραγμένη η υπογραφή του δημιουργού του, ενώ συνοδεύεται από μία δερμάτινη θήκη - κουτί.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider