dearMoon: Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος αναζητά 8 συνεπιβάτες για ένα ταξίδι στο διάστημα (vid)

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
dearMoon: Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος αναζητά 8 συνεπιβάτες για ένα ταξίδι στο διάστημα (vid)
«Σας προσκαλώ να με συνοδεύσετε σε αυτή την αποστολή» δήλωσε χαρακτηριστικά σε βίντεο - κάλεσμα, για το project 'dearMoon'.

Μετά την «αποτυχία» του τηλεοπτικού ριάλιτι που που θα συγκέντρωνε υποψήφιες γυναίκες για να βρει «ταίρι» στο διαστημικό του ταξίδι, ο Γιουσάκου Μαεζάβα «απλοποιεί» τη διαδικασία και πλέον δέχεται συμμετοχές χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις...

Συγκεκριμένα, ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος που θα ταξιδέψει στο διάστημα στην εμπορική αποστολή γύρω από τη Σελήνη, με τον πύραυλο της SpaceX, του Έλον Μασκ, θα επιλέξει οκτώ συνεπιβάτες οι οποίοι θα συμμετέχουν δωρεάν στην υπερπτήση που είναι προγραμματισμένη για το 2023.

«Σας προσκαλώ να με συνοδεύσετε σε αυτή την αποστολή» δήλωσε χαρακτηριστικά σε βίντεο - κάλεσμα, για το project 'dearMoon'. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο dearmoon.earth και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, όπως όνομα, χώρα, email επικοινωνίας και μία φωτογραφία προφίλ.

Όπως αναφέρεται, μετά από έναν αρχικό «έλεγχο», θα ακολουθήσει η τελική συνέντευξη των επιλεγέντων, καθώς και ένας έλεγχος υγείας στα τέλη Μαΐου.

Τα δύο βασικά κριτήρια, θα είναι:

  • η δυνατότητα του υποψήφιου να «ενισχύσει» την επαγγελματική του δραστηριότητα με αυτό το ταξίδι, ώστε να κάνει στο μέλλον «κάτι καλύτερο», «κάτι μεγαλύτερο».
  • η διάθεση και η ικανότητα των επιλεγέντων να υποστηρίξουν τα λοιπά μέλη του πληρώματος, με τα οποία θα μοιράζονται κοινoύς στόχους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περιουσία τους Γιουσάκου Μαεζάβα ανέρχεται στα 2 δισ. δολάρια σύμφωνα με το Forbes.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider