ΗΠΑ: Με την πρώτη ενημέρωση του Μπάιντεν από τις υπηρεσίες πληροφοριών προχωρά η μετάβαση ηγεσίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Με την πρώτη ενημέρωση του Μπάιντεν από τις υπηρεσίες πληροφοριών προχωρά η μετάβαση ηγεσίας
Την πρώτη του ημερήσια ενημέρωση από τις υπηρεσίες πληροφοριών θα λάβει σήμερα ο Δημοκρατικός εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Την πρώτη ανεπίσημη καθημερινή ενημέρωση από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, θα λάβει σήμερα ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Πρόκειται για την καθημερινή ενημέρωση για κρατικά θέματα που δέχεται ο ένοικος του Λευκού Οίκου και σύμφωνα με την ομάδα του Τζο Μπάιντεν, ο νέος εκλεγμένος πρόεδρος θα λάβει για πρώτη φορά τις πληροφορίες, στα πλαίσια της διαδικασίας μετάβασης της ηγεσίας.

Σε σύντομη ανακοίνωσή που δημοσιοποίησε για το πρόγραμμά του, το γραφείο του Μπάιντεν ανέφερε πως αφού διαβάσει την ενημέρωση, ο Δημοκρατικός πολιτικός θα συναντηθεί με συμβούλους του.

Χθες, Κυριακή, ολοκληρώθηκε η τελευταία ανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων - από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου - στις δύο μεγαλύτερες κομητείες του Ουισκόνσιν, επιβεβαιώνοντας ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν νίκησε τον απερχόμενο Ντόναλντ Τραμπ στην πολιτεία κλειδί με διαφορά άνω των 20.000 ψήφων.

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφίες Getty / Ideal Images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider