Σε οριακή κατάσταση οι μονάδες εκτάκτων περιστατικών των νοσοκομείων στην Ιταλία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε οριακή κατάσταση οι μονάδες εκτάκτων περιστατικών των νοσοκομείων στην Ιταλία
Ασθενείς με covid- 19 μένουν ακόμη και πέντε ημέρες «παρκαρισμένοι» στους διαδρόμους των έκτακτων περιστατικών, τονίζουν οι Ιταλοί γιατροί.

Σε οριακή κατάσταση βρίσκονται οι μονάδες επειγόντων περιστατικών των Ιταλικών νοσοκομείων, αφού έχουν και πάλι γεμίσει με περιστατικά κορονοϊού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι ιταλοί γιατροί που ασχολούνται με επείγοντα περιστατικά στα μέσα ενημέρωσης της χώρας

Οι συγκεκριμένες μονάδες των νοσοκομείων είναι υπερπλήρεις, γεμάτες ασθενείς με κορονοϊό, ανέφεραν χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι εξαιτίας αυτού «οι ασθενείς με covid- 19 μένουν ακόμη και πέντε ημέρες «παρκαρισμένοι» στους διαδρόμους των έκτακτων περιστατικών».

Άλλοι ασθενείς περιμένουν επί σειρά ωρών μέσα στις μονάδες πρώτων βοηθειών, μέχρι να μπορέσει να τους εξετάσει κάποιος γιατρός, ενώ παράλληλα, άρχισε και πάλι να υπάρχει έλλειψη νοσηλευτών και γιατρών, για την επαρκή αντιμετώπιση της όλης κατάστασης.

«Δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σαλβατόρε Μάνκα, πρόεδρος των ιταλών γιατρών που εργάζονται στα επείγοντα περιστατικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider