Ένας Έλληνας Ολυμπιονίκης έκανε το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ένας Έλληνας Ολυμπιονίκης έκανε το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V
Μια συμβολική κίνηση στην προσπάθεια να σταλεί το μήνυμα, σε όσες χώρες αντιμετωπίζουν το θέμα με διστακτικότητα, ότι το ρώσικο εμβόλιο είναι ασφαλές.

Σε μια συμβολική κίνηση, ο Ολυμπιονίκης Βαλέριος Ασλανίδης έγινε ο πρώτος Έλληνας που έκανε το υποψήφιο ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V για τον κορονοϊό.

Πρόκειται για τον Ολυμπιονίκη του τζούντο και πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας της Ανάπας, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους του επιφανείς πολίτες της Ρωσίας που εμβολιάστηκαν εθελοντικά, στα πλαίσια των δοκιμών για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, η απόφαση του κ. Ασλανίδη είναι μια συμβολική κίνηση στην προσπάθεια να σταλεί το μήνυμα, σε όσες χώρες αντιμετωπίζουν το θέμα με διστακτικότητα, ότι το ρώσικο εμβόλιο είναι ασφαλές.

Σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (Russian Direct Investment Fund) Κιρίλ Ντμίτριεφ το εμβόλιο που έχει αναπτύξει η Ρωσία κατά του κορονοϊού θα κυκλοφορήσει σύντομα και στόχος είναι να καλυφθεί αρχικά η εγχώρια ζήτηση.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider