Αντικρουόμενες οι πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του Τραμπ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αντικρουόμενες οι πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του Τραμπ
Ελαφρά τα συμπτώματα του κορονοϊού στον αμερικανό πρόεδρο.

Ελαφριά φαίνεται να είναι τα συμπτώματα της νόσου στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, αφού σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του γιατρού του Λευκού Οίκου, Σον Κόνεϊ, ο αμερικανός πρόεδρος δεν παίρνει οξυγόνο και είναι απύρετος εδώ και 24 ώρες.

Ο κος Κόνει,μ ξεκαθάρισε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ δεν είχε δυσκολίες στην αναπνοή και ότι «είναι πολύ καλά».

Ο αμερικανός πρόεδρος θα λάβει πενθήμερη αγωγή με remdesivir, διευκρίνισε ο γιατρός, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει το χρονικό διάστημα της παραμονής του Ντόναλντ Τραμπ στο νοσοκομείο.

Ωστόσο άτομο που γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του αμερικανού προέδρου ανέφερε ότι «ορισμένα από τα ζωτικά σημεία του Ντόναλντ Τραμπ κατά το τελευταίο 24ωρο ήταν πολύ ανησυχητικά και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες για την φροντίδα του». Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν βρίσκεται ακόμη σε σαφή δρόμο ανάρρωσης.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντόναλτ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορονοϊό περίπου πριν ένα εικοσιτετράωρο ενώ θετικά στον ιό διαγνώσθηκαν και αρκετά μέλη της προεκλογικής του εκστρατείας. Μετά την διάγνωση ο κ. Τραμπ μεταφέρθηκε τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος, στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ρίντ, με το προεδρικό ελικόπτερο (Marine One).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider