Νέα εμπρηστική δήλωση Ερντογάν: Αν δεν το καταλάβουν πολιτικά, θα ζήσουν μεγάλες πίκρες στο πεδίο της μάχης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα εμπρηστική δήλωση Ερντογάν: Αν δεν το καταλάβουν πολιτικά, θα ζήσουν μεγάλες πίκρες στο πεδίο της μάχης
Ο Τούρκος Πρόεδρος επανήλθε με νέα εμπρηστική δήλωση.

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε δηλώσεις του κατά τα εγκαίνια του Νοσοκομείου του Γκιόζτεπε στην Κωνσταντινούπολη, αναφέρθηκε εκ νέου στην ένταση στην ανατολική Μεσόγειο.

«Οι απέναντί μας δεν υπολογίζουν τα δικαιώματά μας και προσπαθούν να επιβληθούν. Αλλά θα καταλάβουν ότι δεν πάει έτσι, όταν θα δουν την Τουρκία να σκίζει και να πετάει τους ανήθικους χάρτες που της φέρνουν μπροστά της και ότι έχει πολιτική, οικονομική και στρατιωτική ισχύ. Ή θα το καταλάβουν με τη γλώσσα της πολιτικής και της δημοκρατίας ή θα ζήσουν μεγάλες πίκρες στο πεδίο της μάχης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν, σύμφωνα με το CNN Turk.

«Όσοι πριν από έναν αιώνα επιτέθηκαν κατά της ανεξαρτησίας μας ο τουρκικός λαθός τους έθαψε στο χώμα και τους έριξε στη θάλασσα. Εύχομαι να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα» είπε νωρίτερα ο Τούρκος πρόεδρος.

Εν τω μεταξύ το ειδησεογραφικό πρακτορείο IHA και τουρκικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως ο τουρκικός στρατός ξεκίνησε μεταφορά τανκ στα σύνορα με την Ελλάδα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν δύο κομβόι φορτηγών φορτωμένα με 40 τανκ αναχώρησαν σήμερα το μεσημέρι από τα σύνορα με τη Συρία. Το κομβόι αναμένεται να μεταφερθεί από το λιμάνι Αλεξανδρέττας της Τουρκίας με τρένο στην Αδριανούπολη.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Εύχομαι να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα όπως πριν από 100 χρόνια

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider