Η Κίνα προωθεί την οικονομική πρωτοβουλία «Μία Ζώνη ένας Δρόμος»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Κίνα προωθεί την οικονομική πρωτοβουλία «Μία Ζώνη ένας Δρόμος»
Στο επίκεντρο η ανάπτυξη της ναυτικής οικονομίας.

Οι κινεζικές αρχές, εξέδωσαν χθες ανακοίνωση για την προώθηση της πρωτοβουλίας Μία Ζώνη ένας Δρόμος (BRI) και την ανάπτυξη της ναυτικής οικονομίας, ενώ τιμήθηκε η 16η Ημέρα Ναυτιλίας στην Κίνα.

Οι Κινέζοι ναυτικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία των διεθνών δικτύων διοικητικής υποστήριξης της μεταφοράς εμπορευμάτων, αλλά και τις αλυσίδες εφοδιασμού, καθώς η πανδημία COVID-19 εξακολουθεί να εξαπλώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Μεταφορών.

Μελλοντική αύξηση των εισοδημάτων τους, αναμένουν οι Κινέζοι πολίτες

Στο μεταξύ, η πλειοψηφία των Κινέζων πολιτών αναμένουν μελλοντική αύξηση των εισοδημάτων τους, παρά τη μεσοπρόθεσμη πίεση από την πανδημία COVID-19, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας.

Ποσοστό μεγαλύτερο από 80,6% των συμμετεχόντων ήταν αισιόδοξοι ή ουδέτεροι σχετικά με την πιθανότητα αύξησης των εισοδημάτων τους, μέσα στα επόμενα ένα ή δύο χρόνια, σύμφωνα με την αναφορά που δημοσιοποίησε η Licaitong (πλατφόρμα διαχείρισης πλούτου της τεχνολογικής φίρμας Tencent) σχετικά με την οικονομική κατάσταση μετά τον κορονοϊό, αλλά και τις απόψεις των Κινέζων πολιτών για την πορεία των επενδύσεων και των εισοδημάτων τους, στην μετά τον κορονοϊό εποχή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider