Ο «Μαύρος Πάνθηρας» είναι ο πλουσιότερος υπερήρωας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο «Μαύρος Πάνθηρας» είναι ο πλουσιότερος υπερήρωας
Βέβαια, άγνωστη παραμένει η περιουσία του Θορ, ο οποίος ίσως δεν βρίσκεται στη «λίστα» επειδή πρακτικά είναι εξωγήινος.

Μπορεί στην αρχή της χρονιάς να ακουγόταν το όνομα του Τζεφ Μπέζος, ως τον πρώτο «υποψήφιο» για τον τίτλο του πρώτου τρισεκατομμυριούχου του κόσμου μέχρι το 2025, όμως υπάρχει κάποιος που «κατέχει» ήδη αυτό τον τίτλο και μάλιστα με διαφορά!

Βέβαια, αυτό δεν αφορά στον πραγματικό κόσμο, αλλά το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (MCU).

Στην περίπτωση του MCU, υπάρχουν κάποιοι... εκατομμυριούχοι ή / και δισεκατομμυριούχοι, όπως «πιθανότατα» είναι ο Τόνι Σταρκ ΑΚΑ Iron Man ή ακόμα και ο δρ. Χένρι ΑΚΑ Hank Pym, όμως μόνο ένας είναι τρισεκατομμυριούχος. Ο οποίος δεν είναι άλλος από τον King T'Challa ΑΚΑ Μαύρος Πάνθηρας.

Βέβαια, άγνωστη παραμένει η περιουσία του Θορ, ο οποίος ίσως δεν βρίσκεται στη «λίστα» επειδή πρακτικά είναι... εξωγήινος.

Ο βασιλιάς της Ουακάντα

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, όπως αναφέρει το The Richlist, η περιουσία του βασιλιά της Ουακάντα ξεπερνά τα 90,7 τρισ. δολάρια, χάρη στο πολύτιμο μέταλλο στο οποίο βασίζει την οικονομία της η χώρα.

Σύμφωνα με αναφορές που έχουν γίνει στις ταινίες της Marvel, το πολύτιμο μέταλλο «βαϊμπράνιο», το οποίο «προέρχεται» από έναν μετεωρίτη αξίζει περί τα 10.000 δολάρια / γραμμάριο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider