Αυτό είναι το νέο γιοτ του Ναδάλ αξίας 6,2 εκατ. δολαρίων (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτό είναι το νέο γιοτ του Ναδάλ αξίας 6,2 εκατ. δολαρίων (pics)
Το μοντέρνο σκάφος Sunreef 80’ Power catamaran κατασκευάστηκε από την Sunreef Yacht, κοστίζει 6,2 εκατ. δολάρια και σχεδιάστηκε με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις του διάσημου τενίστα.

Με ένα πολυτελές γιοτ αξίας 6,2 εκατ. δολαρίων «γιόρτασε» τα 34α γενέθλιά του ο διάσημος πρωταθλητής του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του Forbes, το μοντέρνο σκάφος Sunreef 80’ Power catamaran κατασκευάστηκε από την Sunreef Yacht, κοστίζει 6,2 εκατ. δολάρια και δημιουργήθηκε με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις του διάσημου τενίστα, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στο σχεδιασμό των εντυπωσιακών εσωτερικών χώρων.

Πολυτέλεια και τεχνολογία

Το σκάφος έχει μήκος 80 ποδιών και περιλαμβάνει δύο μηχανές 1.200 ιπποδύναμης. Στο εσωτερικό τους, το πολυτελές γιοτ διαθέτει ένα μεγάλο καθιστικό, ένα «μπαλκόνι» στο μπροστινό μέρος του σκάφους, τέσσερα υπνοδωμάτια με εσωτερικά μπάνια για τους φιλοξενούμενους και μία κύρια σουίτα, με «ιδιωτικό» μπαλκόνι.

Στη «γέφυρα» του σκάφους, υπάρχει ένα πλήρες μπαρ, ένα μπάρμπεκιου και ξαπλώστες γύρω από τη πισίνα για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία.

Το «γκαράζ» του σκάφους μπορεί να φιλοξενήσει αυτοκίνητα, μηχανές, τζετ σκι και άλλα «οχήματα» για τη διασκέδαση και τη μετακίνηση των καλεσμένων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider