Αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων ζητάει ο Αντετοκούνμπο για το «Greek Freak»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων ζητάει ο Αντετοκούνμπο για το «Greek Freak»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φέρεται να ζητάει 2 εκατ. δολάρια από εταιρεία που χρησιμοποιεί το παρατσούκλι του, «Greek Freak» δίχως την άδεια του.  

Αποζημίωση ύψους 2 εκατ. δολαρίων φέρεται να ζητάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, από εταιρεία που χρησιμοποιεί το παρατσούκλι του, «Greek Freak», χωρίς την άδεια του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστότοπου theblast.com, που επικαλείται το gazzetta.gr, ο περσινός MVP του ΝΒΑ θα κυνηγήσει δικαστικώς την εταιρεία Sportz Cases, LLC που χρησιμοποιεί τον κατοχυρωμένο από τον ίδιο όρο Greek Freak χωρίς την άδεια του.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Αντετοκούνμπο είναι πολύ σοβαρός με την εκμετάλλευση του ονόματος του και προσπαθεί να το υπερασπίζεται με κάθε τρόπο. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά, ο κορυφαίος παίκτης του NBA έχει αφιερώσει σημαντικό χρόνο και χρήμα για να κατοχυρώσει με κάθε πιθανό τρόπο τη χρήση του «Greek Freak», το οποίο είναι το παρατσούκλι του, ώστε να μπορέσει να σχεδιάζει, προωθεί και να πουλάει προϊόντα με το logo αυτό.

Μήνυση και για τα μπλουζάκια «Greek Freak»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλέγει τη νομική οδό. Το καλοκαίρι το 2019 ο «Greek Freak» μήνυσε ένα καλλιτέχνη από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, επειδή πουλούσε μπλουζάκια «Greek Freak» και άλλα ρούχα χωρίς να έχει την σχετική άδεια.

Σε εκείνη την περίπτωση, ο Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς κατέθεσε μήνυση, καθώς ο καλλιτέχνης που πουλούσε τα - χωρίς άδεια - προϊόντα δεν ανταποκρίθηκε στην αίτηση που του εστάλη στις 3 Μαΐου που του ζητούσε να τα αποσύρει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider