Οι καλύτερες σοκολάτες για το 2020

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι καλύτερες σοκολάτες για το 2020
Δείτε μερικές από τις καλύτερες και σχετικά οικονομικές σκολάτες που μπορεί να βρει κανείς στο Διαδίκτυο.

Μία από τις μικρές απολαύσεις της ζωής μας είναι αναμφισβήτητα η σοκολάτα. Ωστόσο πολλές φορές το κόστος ανεβαίνει κατακόρυφα για ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας που δημιουργείται κάτω από διάσημους «πάστρι» σεφ.

Το Business Insider έχει βρει παρ΄όλα αυτά 5 ιδιαίτερες και ευφάνταστες σοκολάτες που το κόστους δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, ούτε χρειάζεται κανείς να ταξιδέψει στην άκρη του κόσμου για να τις αναζητήσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι το Internet!

Σοκολάτα

Οι καλύτερες σκολάτες του Διαδικτύου

Ένα από τα πιο παλιά εργαστήρια σοκολάτας είναι αυτό του Neuhaus που ξεκίνησε το 1857 στο Βέλγιο με πραλίνες. Από τότε θεωρείται τα σοκολατάκια του Neuhaus θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο. Δεν χρησιμοποιούν υλικά που μπορεί να είναι γενετικά τροποποιημένα και αυτό κάνει τις σοκολάτες του ξεχωρίστες και πολύ υψηλού επιπέδου. Ένα κουτάκι 25 τεμαχίων περιέχει μερικές από τις καλύτερες γεύσεις μαύρης, λευκής, γάλακτος αλλά και άλλων γεύσεων σοκολάτα. Το κόστος αγγίζει τα 42,99 δολάρια στο Amazon.

Από το Βέλγιο στη Γαλλία και στις σοκολάτες του Michel Cluizel που είναι φτιαγμένες από κακάο που καλλιεργείται με βιώσιμο τρόπο. Για τρεις γενιές, ο Michel Cluizel παρασκευάζει γκουρμέ σοκολάτες στη Γαλλία. Η οικογενειακή επιχείρηση ακολουθεί βιώσιμους τρόπους παραγωγής και ανάπτυξης των κόκκων κακάο για να κάνει τις σοκολάτες της από το μηδέν. Η Cluizel συνεργάζεται άμεσα με τους αγρότες για το κακάο. Τρεις μικρές πλάκες σοκολάτας κοστίζουν 12,49 δολάρια στο Amazon.

Τη διαφορά στη σοκολάτα έχει κάνει η K + M ενοποιώντας το κακάο με το ελαιόλαδο, δημιουργώντας κάτι ξεχωριστό. Ο Thomas Keller και ο Armando Manni (ελαιόλαδο Manni) έχουν σχεδιάζει ένα από τα πιο υγιεινά προϊόντα συνδυάζοντας τη σκούρα σοκολάτα και το υψηλής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο. Το κόστος ανέρχεται στα 14,95 δολάρια.

Η σοκολάτα Green & Black είναι μια προσιτή, οργανική και βιώσιμη. Βασικός της πάροχος η Cocoa Life, μια παγκόσμιας εταιρεία που έχει αναγνωριστεί ως ο ηγέτης της βιομηχανίας κακάο και εργάζεται για να τερματίσει την παιδική εργασία και να υποστηρίξει τις αγροτικές κοινότητες. Χωρίς τεχνητά γλυκαντικά και με γεύσεις από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες όπως είναι το τζίντζερ και το φραγκοστάφυλο η εταιρεία στοχεύει στους υψηλούς γευσιγνώστες. Τα 300 γραμμάρια αγγίζουν τα 33 δολάρια.

Τέλος, σύμφωνα με το Business Insider οι «σοκολατένιες φράουλες» της Shari's Berries με εκλεκτή βελγική σοκολάτα αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τους λάτρες της. Και όμως η εταιρεία έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά και να στέλνει παγκοσμίως τις σοκολατένιες μοναδικές της φράουλες συνοδευόμενες από ειδικό σύστημα ψύξης ώστε να διατηρούνται μέχρι την παράδοση. Πέντε με έξι σοκολατένιες φράουλες κοστίζουν 34,99 δολάρια στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider