Στο «σφυρί» έβγαλε το ρετιρέ της στη Νέα Υόρκη η Μέριλ Στριπ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο «σφυρί» έβγαλε το ρετιρέ της στη Νέα Υόρκη η Μέριλ Στριπ
Η θέα στο πολυτελές ρετιρέ που πούλησε η διάσημη ηθοποιός «κόβει την ανάσα».

Το πολυτελές ρετιρέ της στη Νέα Υόρκη πούλησε η διάσημη ηθοποιός Μέριλ Στριπ για 15,8 εκατ. δολάρια σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider.

Η 70χρονη ηθοποιός όχι απλά πούλησε το ρετιρέ της, αλλά το έδωσε και στην τιμή των 15,8 εκατ. μειωμένη κατά 36%. Το ρετιρέ της Στριπ που ανήκει σε ένα γωνιακό συγκρότημα 4.000 τ.μ άγγιξε το 2018 άγγιξε την τιμή των 24,6 εκατ. δολαρίων και έκτοτε ακολούθησε μια πτωτική πορεία. Το κτήριο διαθέτει πυλυτελές γυμναστήριο, 24ωρη παρακολούθηση και θυρωρό, κήπο και γκαράζ.

Μέριλ Στριπ

Παράλληλα, το ρετιρέ της Στριπ διαθέτει 4 υπνοδωμάτια τα οποία δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, 4 πλήρως εξοπλισμένα μπάνια, δάπεδα από ξύλο καρυδιάς και media room εξοπλισμένο με ενσωματωμένες στο τοίχο τηλεοράσεις. Η μαγευτική θέα είναι αυτή που κλέβει την παράσταση, μιας και το μεγάλο μπαλκόνι έχει 3 όψεις προς τη Νέα Υόρκη και μπορεί κανείς να δει ολόκληρη την πόλη.

μέριλ Στριπ

Αξιζει να αναφέρουμε πως το Bloomberg είχε αναφέρει πως το μέσο εισόδημα των κατοίκων της γειτονιάς στο κέντρο της πόλης είναι 879.000 δολάρια, ενώ η Στριπ αποκόμισε 8 εκατ. δολάρια το 2015, καθιστώντας την μία από τις υψηλότερα αμειβόμενες ηθοποιούς στον κόσμο.

Πηγή φωτογραφιών: Business Insider και Sothebys Home

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider