Ο Μπιλ Γκέιτς έστειλε δώρο 36 κιλών σε μία άγνωστη στο Reddit (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Μπιλ Γκέιτς έστειλε δώρο 36 κιλών σε μία άγνωστη στο Reddit (vid)
Το χριστουγεννιάτικο δώρο που έλαβε μία τυχερή από τον Μπιλ Γκέιτς ζύγιζε 36 κιλά και είχε μέσα μερικά από τα αγαπημένα της πράγματα.

Ο Μπιλ Γκέιτς συμμετέχει στον «κρυφό Άγιο Βασίλη» (Secret Santa) του Reddit και το φετινό του δώρο ξεπέρασε όλα τα προηγούμενα.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του CNBC, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft συνηθίζει να ξαφνιάζει έναν «τυχαίο» χρήστη του Reddit κάθε χρόνο με ένα χριστουγεννιάτικο δώρο, όμως φέτος ξεπέρασε τον εαυτό του στέλνοντας μία κούτα γεμάτη δώρα που ζύγιζε 36 κιλά!

δ

Μεταξύ άλλων, η κούτα των 36 κιλών είχε μέσα:

  • Ένα σημείωμα από το Μπιλ Γκέιτς στο οποίο έγραφε: «Έχω εντυπωσιαστεί με το γεγονός ότι αυτό είναι το 95ο σου «Secret Santa» στο Reddit. Φαίνεται πως είσαι ένας γενναιόδωρος άνθρωπος, ελπίζω το δώρο μου να σε κάνει να χαμογελάσεις».
  • Δύο LEGO sets για ενηλίκους, ένα Harry Potter και ένα Star Wars.
  • Ένα Harry Potter Santa καπέλο.
  • Επιτραπέζια παιχνίδια.
  • Παιχνίδια και σνακς για τη γάτα της.
  • Πληθώρα γλυκών σνακςς, όπως 7 πακέτα με μπισκότα Oreos.
  • Περί τα δέκα βιβλία, ανάμεσα τους και ένα αντίγραφο της χειρόγραφης έκδοσης του βιβλίου «The Great Gatsby», το οποίο είναι το αγαπημένο της Szor.

Η ίδια σχολίασε πως αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα της δώρα, γιατί είναι μοναδικό και έτσι θα έχει τη δυνατότητα να διαβάσει το βιβλίο με τη γραφή και τις σημειώσεις του ίδιου του συγγραφέα.

Όμως το σημαντικότερο δώρο δεν βρισκόταν μέσα στην κούτα. Στο σημείωμα του, ο Μπιλ Γκέιτς έγραφε:

«Ξέρω πως κανένα δώρο δεν μπορεί να καλύψει το γεγονός του να χάνεις έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο από τη ζωή σου. Λυπήθηκα για την απώλεια της μαμάς σου και έκανα μία δωρεά στην American Heart Association, στη μνήμη της.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider