95.000 ευρώ για μια βραδιά σε πολυτελές «ξενοδοχείο» στο Βόρειο Πόλο (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
95.000 ευρώ για μια βραδιά σε πολυτελές «ξενοδοχείο» στο Βόρειο Πόλο (pics)
Το νέο πολυτελές pop-up ξενοδοχείο στο Βόρειο Πόλο χρεώνει 95.000 ευρώ!

Περί τα 95.000 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει κανείς για να περάσει ένα βράδυ στα πολυτελή ιγκλού «δωμάτια» του pop up ξενοδοχείου στο Βόρειο Πόλο, τον Απρίλιο του 2020.

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχουν υπόψιν οι ενδιαφερόμενοι. Ο μόνος μήνας που μπορούν να κάνουν κράτηση είναι για τον Απρίλιο του 2020, καθώς αυτός είναι ο μόνος μήνας που είναι ασφαλές να ταξιδέψει κανείς στην περιοχή.

Μια επίσκεψη στα πολυτελή ιγκλού ξεκινά από 95.000 ευρώ και περιλαμβάνει τη διαμονή για δύο βράδια στα νορβηγικά νησιά Σβάλμπαρντ και ένα βράδυ σε ιγκλού στο Βόρειο Πόλο. Ενώ στην τιμή περιλαμβάνονται επίσης, οι πτήσεις από τα νησιά στο Βόρειο Πόλο, τα γεύματα, η ασφάλεια και οι ξεναγοί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επιλέξουν διαμονή τριών βραδιών σε ιγκλού σε ένα παγόβουνο στο Σβάλμπαρντ, όπου οι τιμές ξεκινούν από 48.000 ευρώ και δεν υπάρχει ο περιορισμός του μήνα Απριλίου.

Το resort βρίσκεται στην ιδιοκτησία της εταιρείας Luxury Action, η οποία διαχειρίζεται μια σειρά από 5στερα ξενοδοχεία – προορισμό στην Αρκτική. Ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας, Τζέιν Χονκάνεν, δήλωσε σχετικά στο CNBC πως αυτό που προσφέρει η Luxury Action είναι βιώσιμες διακοπές, οι οποίες προσφέρουν ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την επίδραση της κλιματικής αλλαγής στις ζωές μας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider