Σοκ στο Λονδίνο: Μαχαίρωσαν άνδρα κοντά στο υπουργείο Εσωτερικών

Λονδίνο

Η αστυνομία ανέφερε πως κλήθηκε στην οδό Μάρσαμ, όπου βρίσκεται το υπουργείο Εσωτερικών, έπειτα από αναφορά ότι ένας άνδρας ήταν οπλισμένος με μαχαίρι.

Ένας άνδρας τραυματίστηκε από επίθεση με μαχαίρι κοντά στα γραφεία της κυβέρνησης στο κέντρο του Λονδίνου σύμφωνα με την βρετανική αστυνομία, ωστόσο όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές το συμβάν, δεν συνδέεται με την τρομοκρατία

Η αστυνομία ανέφερε πως κλήθηκε στην οδό Μάρσαμ, όπου βρίσκεται το υπουργείο Εσωτερικών, έπειτα από αναφορά ότι ένας άνδρας ήταν οπλισμένος με μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν έναν άνδρα να φέρει τραύματα από μαχαίρι τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν απειλητικά για τη ζωή του.

Ωστόσο, σε επόμενη ανακοίνωσή της η αστυνομία διευκρίνισε πως η ζωή του θύματος δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης.

«Παρείχαμε ιατρική φροντίδα σε έναν άνδρα που βρέθηκε στο σημείο και τον μεταφέραμε σε ένα μεγάλο τραυματιολογικό κέντρο», ανέφερε σε ανακοίνωση της, η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου.

Φωτογράφος του πρακτορείου Reuters είδε έναν άνδρα με τραύματα στο πρόσωπο και αίμα στο μπροστινό μέρος του σώματός του να οδηγείται μακριά από το υπουργείο Εσωτερικών.

«Όλες οι σκέψεις μου είναι με το θύμα και την οικογένειά του έπειτα από την απαίσια απρόκλητη επίθεση με μαχαίρι στην οδό Μάρσαμ», έγραψε στο Twitter η υπουργός Εσωτερικών Πρίτι Πατέλ.

ΑΡΧΙΚΗ