Μίλησε για την υγεία της η Άνγκελα Μέρκελ: Μπορώ να βγάλω πέρα τις υποχρεώσεις μου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μίλησε για την υγεία της η Άνγκελα Μέρκελ: Μπορώ να βγάλω πέρα τις υποχρεώσεις μου
Η Άνγκελα Μέρκελ χαρακτήρισε λογικό να δέχεται τόσες ερωτήσεις για την κατάσταση της υγείας της.

«Βροχή» ερωτήσεων δέχτηκε η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ σχετικά με το θέμα της υγείας της κατά την καθιερωμένη θερινή συνέντευξη Τύπου.

«Είμαι σε θέση να ανταποκρίνομαι στα καθηκοντά μου» είπε και τόνισε πως «είναι σημαντικό ότι παραμένω δεσμευμένη στις ευθύνες που έχει η θέση μου ως επικεφαλής της κυβέρνησης».

Η κυρία Μέρκελ, η οποία έχει θεαθεί τρεις φορές σε δημόσιες εμφανίσεις να τρέμει, χαρακτήρισε λογικό να δέχεται τόσες ερωτήσεις για την κατάσταση της υγείας της.

«Κατανοώ τις ερωτήσεις για την υγεία μου. Ως επικεφαλής της κυβέρνησης, είναι σημαντικό να είμαι σε θέση να λειτουργώ», δήλωσε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης «θερινής» συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα στο Βερολίνο και διαβεβαίωσε ότι μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντά της.

«Άλλωστε με γνωρίζετε ήδη εδώ και κάμποσο καιρό. Έχω και ως άνθρωπος προσωπικά ένα ενδιαφέρον να είμαι υγιής», πρόσθεσε, για να τονίσει χαρακτηριστικά: «Ελπίζω ότι υπάρχει ζωή και μετά το τέλος της θητείας μου, το 2021. Θα ήθελα λοιπόν όλο αυτό να το ζήσω υγιής».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider