Μία σταρ του Instagram πουλάει το νερό της μπανιέρας της για 30 δολάρια το βαζάκι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μία σταρ του Instagram πουλάει το νερό της μπανιέρας της για 30 δολάρια το βαζάκι
Μέσα σε μια μέρα κατάφερε και ξεπούλησε με τα βαζάκια η διάσημη Belle Delphine.

Την ευκαιρία στα 3,9 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram να αγοράσουν το νερό της μπανιέρας της, έναντι 30 δολαρίων το βαζάκι, έδωσε πρόσφατα η Belle Delphine, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες και λέγοντας ότι θα το πουλούσε σε οποιοδήποτε διψασμένο αγόρι.

Η 19χρονη έχει γίνει γνωστή από τις φωτογραφίες με ακατάλληλο περιεχόμενο, ενώ κάνει γκριμάτσες οι οποίες χρησιμοποιούνται στην πορνογραφία των γιαπωνέζικων anime και manga.

Τον Ιούνιο ανακοίνωσε στους ακολούθους της ότι θα έφτιαχνε λογαριασμό στο Pornhub εάν η φωτογραφία της έπαιρνε πάνω από 1 εκατομμύριο likes.

Πάνω στα βαζάκια με το νερό αναγραφόταν: «Το νερό δεν είναι πόσιμο και πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο για συναισθηματικούς σκοπούς».

Διαφήμισε το προϊόν ανεβάζοντας βίντεο στο Instagram.

i am now selling my BATH WATER for all you THIRSTY gamer boys ? check out my new shop where im selling stuff for you!! www.belledelphinestore.com

A post shared by Belle 19 (@belle.delphine) on

Το κόλπο μάλλον δούλεψε, καθώς ξεπούλησε μέσα σε 3 μέρες τα βαζάκια. Ενώ σε κάποιους άρεσε η ιδέα, πολλοί υποστήριξαν ότι είναι απάτη κι όσοι το αγόρασαν πληρώνοντας 30 δολάρια είναι για λύπηση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider