Πλήρωσε 4,5 εκατ. δολάρια για ένα γεύμα με τον Γουόρεν Μπάφετ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πλήρωσε 4,5 εκατ. δολάρια για ένα γεύμα με τον Γουόρεν Μπάφετ
Το γεύμα με τον μεγιστάνα των επενδύσεων γίνεται για καλό σκοπό και τα έσοδα θα διατεθούν για την φροντίδα των αστέγων του Σαν Φρανσίσκο μέσα από το ίδρυμα Glide Foundation.

Ένα φιλανθρωπικό γεύμα με τον Γουόρεν Μπάφετ εξασφάλισε ο ιδρυτής του κρυπτονομίσματος Tron, Τζάστιν Σαν, κάνοντας την μεγαλύτερη προσφορά στα 4,567.888 δολάρια, στη δημοπρασία που έγινε στο eBay.

Σύμφωνα με το Business Insider, το γεύμα με τον μεγιστάνα των επενδύσεων γίνεται για καλό σκοπό και τα έσοδα θα διατεθούν για την φροντίδα των αστέγων του Σαν Φρανσίσκο μέσα από το ίδρυμα Glide Foundation.

Ο ιδρυτής του Tron και της Peiwo έκανε ένα tweet αναφερόμενος στη συνάντηση με τον Μπάφετ και ανέφερε πως θα καλέσει και άλλους κορυφαίους της blockchain βιομηχανίας, ώστε να επωφεληθούν όλοι από αυτή τη συνάντηση.

Βέβαια, ο Γουόρεν Μπάφετ έχει αναφερθεί στο bitcoin ως «ποντικοφάρμακο».

Ο Τζάστιν Σαν ελπίζει να αλλάξει την άποψη του Γουόρεν Μπάφετ για τα κρυπτονομίσματα και τις blockchain τεχνολογίες, δήλωσε σχετικά ο συνεργάτης του Μπάφετ, Τσάρλι Μάνγκερ μιλώντας στο Bloomberg και συνέχισε: «Είναι σύνηθες να αλλάζει κάποιος άποψη όταν βρίσκεται στους επενδυτικούς κύκλους».

Ο Μάνγκερ από την πλευρά του έχει τοποθετηθεί στο παρελθόν μιλώντας σε σκληρό τόνο για τα κρυπτονομίσματα.

Μάλιστα έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Όταν άνθρωποι που είναι επαγγελματίες επενδυτές αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα κρυπτονομίσματα, πιστεύω πως είναι απλά 'αηδιαστικό'».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider