Εστιατόριο στο Μάντσεστερ σέρβιρε... κατά λάθος κρασί αξίας σχεδόν 5.200 ευρώ (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εστιατόριο στο Μάντσεστερ σέρβιρε... κατά λάθος κρασί αξίας σχεδόν 5.200 ευρώ (pic)
Ένα μπέρδεμα στα κρασιά «κόστισε» στο εστιατόριο περισσότερες από 5 χιλιάδες ευρώ.

Μόνο «τυχερό» μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τον πελάτη που πλήρωσε 300 ευρώ για ένα μπουκάλι κρασί που κόστιζε σχεδόν... 5.200 ευρώ!

Το λάθος έγινε σε ένα από τα καταστήματα, αυτό του Μάντσεστερ, της γνωστής αλυσίδας εστιατορίων Hawksmoor, η οποία έχει συνολικά εννέα παραρτήματα στη Βρετανία.

Σύμφωνα με το tweet που έκανε ο διευθυντής του εστιατορίου, φαίνεται πως ένας πελάτης και η παρέα του παρήγγειλαν ένα μπουκάλι κρασί αξίας 300 ευρώ στο μπαρ του εστιατορίου, όμως ο/η σερβιτόρος/α, το όνομα του οποίου παραμένει άγνωστο, σέρβιρε το λάθος κρασί.

Μάλιστα το συγκεκριμένο κρασί κόστιζε πολύ παραπάνω και συγκεκριμένα 5.200 ευρώ!

«Στον πελάτη που κατά λάθος δόθηκε ένα μπουκάλι Chateau le Pin Pomerol 2001, που κοστίζει 4.500 λίρες στο μενού μας, χθες το βράδυ, ελπίζουμε να απολαύσατε την ώρα σας», γράφει ο υπεύθυνος του εστιατορίου στο Μάνστεστερ, στο Twitter.

Και συνέχισε θέλησε να καθησυχάσει και τον «απρόσεκτο» υπάλληλο. «Ψηλά το κεφάλι. Λάθη συμβαίνουν και σε αγαπάμε σε κάθε περίπτωση».

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του εστιατορίου που μίλησε στο CNBC, ήταν μια βραδιά με πολύ κόσμο και επιβεβαίωσε πως το κρασί που είχε παραγγείλει ο πελάτης ήταν ένα Chateau Pichon Longueville Comtesse de Lalande 2001.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider