New York Post: Στηρίζει Trump στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
New York Post: Στηρίζει Trump στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο

To φαβορί για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, ο Donald Trump, έλαβε την επίσημη στήριξη μιας ταμπλόιντ ευρείας κυκλοφορίας, της New York Post, η οποία χαρακτηρίζει στο εξώφυλλό της τον υποψήφιο «ατελή, όμως πολλά υποσχόμενο».

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο δισεκατομμυριούχος από το Μανχάταν αντιπροσωπεύει «την καλύτερη από τις αξίες της Νέας Υόρκης και την καλύτερη ελπίδα για όλους τους Αμερικανούς που νιώθουν, δικαιολογημένα, ότι προδόθηκαν από την πολιτική τάξη».

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Trump σχετικά με την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα ότι διαθέτουν πυρηνικά όπλα ή η πρότασή του για την ανέγερση ενός τείχους στα σύνορα με το Μεξικό είναι «αδεξιότητες», σύμφωνα με τη New York Post.

Η εφημερίδα συμβουλεύει ωστόσο τον Trump να υιοθετήσει ένα «περισσότερο προεδρικό προφίλ: Nα πληροφορεί τους πολίτες καλύτερα για τις πολιτικές του θέσεις, να είναι περισσότερο πειθαρχημένος και λιγότερο επιφανειακός».

Η εφημερίδα, που βρίσκεται μεταξύ των 20 πρώτων αμερικανικών εφημερίδων με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία το 2014 (450.000 αντίτυπα) σημειώνει ότι το πολιτικά μη ορθό «προκάλεσε τη μεγαλύτερη προσοχή, παρά ένας λόγος πολύ συχνά ερασιτεχνικός, που αποτελεί πηγή διαιρέσεων και καθαρά αγενής».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider