Φορο-επιδρομή στον μεγαλύτερο οίκο ανοχής του Βερολίνου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Φορο-επιδρομή στον μεγαλύτερο οίκο ανοχής του Βερολίνου

Αστυνομικοί, τελωνιακοί και στελέχη της δίωξης οικονομικού εγκλήματος πραγματοποίησαν έφοδο σε έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής του Βερολίνου μετά από έρευνα μηνών για υπόθεση trafficking, φοροδιαφυγής και παρακράτηση ασφαλιστικών εισφορών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας περίπου 900 αστυνομικοί συμμετείχαν στην επιχείρηση στον οίκο ανοχής «FKK Artemis», την ώρα που βρισκόντουσαν εκεί 212 ιερόδουλες και πελάτες.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, εργαζόμενες στον οίκο ανοχής αναγκάζονταν να λένε ότι είναι αυτοαπασχολούμενες, στην πραγματικότητα όμως δούλευαν με σχέση εξαρτημένης εργασίας με τους ιδιοκτήτες του οίκου ανοχής να αποφεύγουν με αυτόν τον τρόπο την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι από την έναρξη λειτουργίας του οίκου ανοχής το 2006, δεν είχαν πληρωθεί ασφαλιστικές εισφορές ύψους 17,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Μεταξύ των έξι συλληφθέντων είναι και τέσσερις γυναίκες οι οποίες παρίσταναν εντός του χώρου ότι ήταν εργαζόμενες ιερόδουλες, στην πραγματικότητα όμως όμως ασκούσαν καθήκοντα επιστάτη. Οι άλλοι δύο συλληφθέντες είναι ο τούρκος ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής και ο αδελφός του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider