Τραμπ: Καμία συνωμοσία, καμία παρακώλυση με τη ρωσική κυβέρνηση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραμπ: Καμία συνωμοσία, καμία παρακώλυση με τη ρωσική κυβέρνηση
O Ντόναλντ Τραμπ πανηγύρισε για το αθωωτικό πόρισμα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ, σύμφωνα με το οποίο δεν διαπιστώθηκε πως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ή στελέχη του επιτελείου του, συνεργάστηκαν με τη Ρωσία στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Δέκα περιστατικά όπου ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενδέχεται να παρακώλυσε τη δικαιοσύνη ερεύνησε ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ, αποκάλυψε την Πέμπτη ο υπουργός Δικαιοσύνης Γουίλιαμ Μπαρ.

«Δεν διαπιστώθηκε ότι στελέχη του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ συνωμότησαν ή συντονίστηκαν με τη ρωσική κυβέρνηση στις ενέργειες ανάμειξής της στις εκλογές» επισήμανε ο Μπαρ σε συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με τον Ούιλιαμ Μπαρ, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος «δεν ενήργησε» προκειμένου να εμποδίσει την έρευνα για τη Ρωσία.

«Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κι εγώ καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι τα στοιχεία που συνέλεξε ο ειδικός εισαγγελέας δεν είναι επαρκή ώστε να καθοριστεί ότι ο πρόεδρος διέπραξε το αδίκημα της παρακώλυσης της δικαιοσύνης» είπε.

«Καμία Συνωμοσία, Καμία Παρακώλυση. Για αυτούς που μας μισούν και για τους ριζοσπάστες αριστερούς των Δημοκρατικών: Το παιχνίδι τελείωσε» σημείωσε ο Τραμπ με μία φωτογραφία στο Twitter.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider