Βέβαιοι πως θα λάβει το χρίσμα δηλώνουν συνεργάτες του Trump

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βέβαιοι πως θα λάβει το χρίσμα δηλώνουν συνεργάτες του Trump

O Donald Trump θα προσέλθει στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος τον Ιούλιο, έχοντας ήδη συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των εκλεκτόρων που απαιτούνται, προκειμένου να λάβει κι επίσημα το χρίσμα του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, αν και πολλοί παρατηρητές διατυπώνουν αμφιβολίες για αυτό.

«Το να νικήσει κανείς δεν επαρκεί. Αυτό που μετρά, είναι το πώς νικάτε και πόσους νικάτε» δήλωσε στενός συνεργάτης του Trump, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Επιπλέον επισήμανε ότι τον Ιούνιο, πιθανόν την 7η Ιουνίου, θα είναι «εμφανές» ότι ο μεγιστάνας θα έχει συγκεντρώσει τους 1.237 εκλέκτορες που χρειάζεται για να πάρει αυτομάτως το χρίσμα.

Η 7η Ιουνίου είναι η τελευταία ημέρα της διαδικασίας των προκριματικών εκλογών στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών με κάλπες σε πέντε πολιτείες μεταξύ αυτών της Καλιφόρνιας, όπου 172 εκλέκτορες διακυβεύονται.

«Θα πρέπει να κοιτάτε πού πρέπει να κερδίσουμε» πρόσθεσε το ίδιο στέλεχος, προσθέτοντας ότι σχεδιάζει «να κατευθύνει το σκάφος σε μια διαφορετική πορεία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider