Ακόμη μια πρωτιά για τον Τζεφ Μπέζος - Έγινε ο κορυφαίος φιλάνθρωπος για το 2018

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ακόμη μια πρωτιά για τον Τζεφ Μπέζος - Έγινε ο κορυφαίος φιλάνθρωπος για το 2018
Ο Τζέφ Μπέζος έδωσε 2 δισ. δολάρια σε φιλανθρωπίες και βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης στην «Philanthropy 50 list».

Ο πλουσιότερος άντρας του κόσμου έγινε και ο κορυφαίος φιλάνθρωπος για το 2018, κατακτώντας την πρώτη θέση στη λίστα με τους ανθρώπους που έκαναν τις μεγαλύτερες δωρεές της χρονιάς.

Σύμφωνα με τον Guardian, η λίστα του 2018 κατακλύζεται με ονόματα κορυφαίων επιχειρηματιών στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης και της τεχνολογίας.

Όπως μπορεί να δει κανείς στην πρόσφατα ενημερωμένη «Philanthropy 50 list», την κατάταξη των 50 μεγαλύτερων δωρητών, ο Τζέφ Μπέζος έκανε τις περισσότερες δωρεές φιλανθρωπικού χαρακτήρα από οποιονδήποτε άλλον στις ΗΠΑ το 2018.

Συγκεκριμένα, η φιλανθρωπική του δράση για το περασμένο έτος άγγιξε το ποσό των 2 δισ. δολαρίων, μέσα από τον φιλανθρωπικό οργανισμό που ίδρυσε η – σύντομα πρώην – σύζυγος του, Day One Fund.

Άλλα νέα ονόματα στην εν λόγω λίστα είναι αυτά του ιδρυτή της Craiglist, Craig Newmark, στο νούμερο 11, η φιλανθρωπική δράση του οποίου επικεντρώθηκε σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς – ΜΚΟ, που ασχολούνται με την δημοσιογραφία και την ειδησεογραφία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider