Συνάντηση Μουζάλα με δημάρχους για τους πρόσφυγες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση Μουζάλα με δημάρχους για τους πρόσφυγες

Νέα συνάντηση με τους δημάρχους Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου που αντιδρούν στη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών σε παλιές εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού θα έχει το απόγευμα ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Η συνάντηση που θα γίνει προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την εγκατάσταση των προσφύγων έχει προσδιοριστεί να γίνει στις 5 το απόγευμα.

Νωρίτερα ο υπουργός είχε και πάλι συνάντηση με τους δημάρχους για να τους ενημερώσει για το νέο σχέδιο της κυβέρνησης σχετικά με τη δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.

Οι δήμαρχοι αντιδρούν και ζητούν να μεταφερθούν οι πρόσφυγες σε άλλους δήμους της Αττικής.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μετά την πρώτη συνάντηση με τον κ. Μουζάλα τόνισε ότι υπάρχουν προτάσεις από την πλευρά τους, τις οποίες θα καταθέσουν στον υπουργό. «Είχαμε μια μακρά και εποικοδομητική συνάντηση. Πρέπει να δείξουμε ανθρωπιά και αλληλεγγύη, αλλά παράλληλα να προστατεύσουμε τη δημόσια ασφάλεια και υγεία» τόνισε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider