Δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Θανάσης Κουκάκης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Μετά από αίτημα του οικονομικού εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση που διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση της Folli Follie δεσμεύθηκαν με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι θυρίδες της οικογένειας Κουτσολιούτσου, αλλά και των μελών του ΔΣ της εταιρείας Folli Follie.

Η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της οικογένειας Κουτσολιούτσου ακολουθεί των αποκαλύψεων σύμφωνα με τις οποίες περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας προσημειώθηκαν, λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, σε εταιρεία με έδρα την Ελβετία έναντι δανείου και με τον τρόπο αυτόν σήμερα να βρίσκονται εκτός των αξιώσεων που εγείρουν οι άλλοι πιστωτές της εταιρείας. Μάλιστα, άγνωστο είναι που έχουν κατευθυνθεί τα χρήματα αυτά.

Συγκεκριμένα πρόκειται για πολυτελές ακίνητο της οικογένειας Κουτσολιούτσου στις Σπέτσες, η προσημείωση του οποίου στο υποθηκοφυλακείο των Σπετσών έγινε έναντι του ποσού των 36,45 εκατ. ευρώ σε εταιρεία η οποία φέρεται ότι ανήκει σε υψηλόβαθμο στέλεχος του ελβετικού ομίλου Dufry.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για την εταιρεία Petrus AG με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, η οποία προχώρησε στην προσημείωση επικαλούμενη δανειακή σύμβαση 36,45 εκατ. ευρώ μεταξύ της εταιρείας Petrus AG και του Δημήτρη Κουτσολιούτσου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider