«Μαζική αποχώρηση» χορηγών από το Big Brother

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Μαζική αποχώρηση» χορηγών από το Big Brother
Πρόκειται για εταιρείες - χορηγούς και διαφημιζόμενους του Big Brother, οι οποίο αποχωρούν «μαζικά» από το ριάλιτι σόου, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους με τα επικίνδυνα σχόλια που απαξιώνουν τις γυναίκες. 

Συνολικά έξι εταιρείες - χορηγοί χουν ήδη αποχωρήσει από το Big Brother, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προέκυψαν από τα χυδαία σχόλια του πρώην παίκτη του ριάλιτι, Αντώνη Αλεξανδρίδη, περί βιασμών γυναικών. 

Πρόκειται για εταιρείες - χορηγούς και διαφημιζόμενους του Big Brother, οι οποίο αποχωρούν «μαζικά» από το ριάλιτι σόου, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους με τα επικίνδυνα σχόλια που απαξιώνουν τις γυναίκες. 

Πρώτη αποχώρησε η εταιρεία Rigas Furniture

«Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της» από το Big Brother. «Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ' όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι 'γυναικοκρατούμενο'. Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης», ανέφερε η εταιρεία σε ανάρτησή της στο Facebook.

insider

«Εκτός» και η εταιρεία στρωμάτων Candia

 «Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας αποχωρεί από την χορηγία της, με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες απόψεις και συμπεριφορές οι οποίες δε μας πρεσβεύουν».

insider

Αποχώρησε και η doctor plant

«Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε το ελάχιστο,που είναι η αποπομπή του παίχτη μετα το αχαρακτήριστο και σοκαριστικό σχόλιο που έκανε και φυσικά μία δημόσια συγνώμη απο το σταθμό! Είναι φυσικό επόμενο να διακοπεί η περαιτέρω συνεργασία! Γνωρίζοντας το ήθος και τις αξίες τους, θεωρούμε βέβαιο,οτι το ίδιο επιθυμούν και οι υπόλοιποι χορηγοί που μας στήριξαν σε αυτό το project (Φυτώρια Αντεμισάρη-pandasports-Γράστις-Lechuza) Οπότε επίσης αποσύρονται!».

insider

 

Η ανακοίνωση της Camelot

«Η εταιρεία μας Camelot μόλις ενημερώθηκε για το άκρως καταδικαστέο και απεχθές συμβάν το οποίο συνέβη στο Big Brother αποφάσισε την άμεση απόσυρση της χορηγίας της. Η Camelot σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, την γυναίκα και γενικότερα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.»

insider

 

Η ανακοίνωση της Panda Sports

«Η εταιρεία Panda Sports μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της.

Καταδικάζουμε αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις που δεν μας πρεσβεύουν.»

insider

Η ανακοίνωση της NEF-NEF

«Αποσύρουμε τη χορηγία μας από το Big Brother και αναγνωρίζουμε το λάθος μας να συνεργαστούμε με μια εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας μας.»

insider

 

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τα χυδαία σχόλια του παίκτη, υπήρξε παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος ζήτησε την άμεση αντίδραση του ΣΚΑΙ. «Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του» έγραψε στο Twitter ο Στέλιος Πέτσας. 

Η ανακοίνωση της Lechuza

«Μετά την ενημέρωση για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας αποσύρει την χορηγία της με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια.

Καταδικάζουμε αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις οι οποίες δεν μας πρεσβεύουν.»

insider

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider