HFS: Διάκριση για την Accenture σε λύσεις Salesforce

Viber Whatsapp Μοιράσου το
HFS: Διάκριση για την Accenture σε λύσεις Salesforce
Η έκθεση τοποθετεί την Accenture 1 η σε ικανότητα καινοτομίας και 1 η σε ικανότητα υλοποίησης, οδηγώντας παράλληλα την κατάταξη σε οχτώ από τις εννιά κατηγορίες αξιολόγησης.

Την 1η θέση της κατάταξης στην έκθεση «HFS Top 10 for Salesforce Services 2020», κατέλαβε η Accenture, έναντι 10 ανταγωνιστών της. Η έκθεση αξιολόγησε τις υπηρεσίες σχεδιασμού, υλοποίησης και διαχείρισης λύσεων Salesforce σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πέρα από το γεγονός ότι η Accenture κατέκτησε συνολικά την κορυφαία θέση, η έκθεση τοποθετεί την Accenture 1 η σε ικανότητα καινοτομίας και 1 η σε ικανότητα υλοποίησης, οδηγώντας παράλληλα την κατάταξη σε οχτώ από τις εννιά κατηγορίες αξιολόγησης.

«Η Accenture αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα λύσεων Salesforce», δήλωσε η Khalda De Souza, Διευθύντρια Έρευνας της HFS Research και επικεφαλής της έκθεσης HFS Salesforce Services Top 10. «Παρότι αναφερόμαστε σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά, η Accenture υπερέχει σε επίπεδο υλοποίησης και καινοτομίας. Διαθέτει τη μεγαλύτερη ομάδα πιστοποιημένων συμβούλων και παρέχει ένα σημαντικό εύρος και βάθος λύσεων Salesforce, δίνοντας έμφαση στη συνεχή καινοτομία. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως οι πελάτες επαινούν την Accenture για την ουσιαστική σχέση συνεργασίας που αναπτύσσει.»

Τα δυνατά σημεία της Accenture που αναφέρονται στην έκθεση περιλαμβάνουν τα εξής:

Μεγάλο εύρος υπηρεσιών και βαθιά εμπειρία: «Η Accenture εστιάζει έντονα στην εκπαίδευση και στη συνεχή αναβάθμιση των δεξιοτήτων των συμβούλων Salesforce. Το εύρος των υπηρεσιών της καλύπτει όλη την αλυσίδα αξίας και ενισχύεται διαρκώς από επενδύσεις σε συνεργασίες και εξαγορές… Ο ψηφιακός της βραχίονας, η Accenture Interactive, έχει αποκτήσει περισσότερες από 30 εταιρείες digital marketing σε όλο τον κόσμο. Η Accenture διαθέτει τη μεγαλύτερη ομάδα Salesforce και αριθμό πιστοποιημένων συμβούλων, σύμφωνα με την έκθεση. Οι πελάτες επισημαίνουν ότι η δυνατότητα πρόσβασης στο ισχυρό αυτό δίκτυο συμβούλων αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την Accenture. Ένας πελάτης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η Accenture 'ήταν ό,τι καλύτερο συναντήσαμε ή θα μπορούσαμε να ζητήσουμε' για την υλοποίηση ενός παγκόσμιου έργου.»

  • Βάθος υπηρεσιών: «Το Accenture Salesforce Business Group επενδύει διαρκώς στην ανάπτυξη νέων κλαδικών και οριζόντιων λύσεων Salesforce. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ψηφιακή πλατφόρμα myConcerto.»
  • Ισχύς επιχειρησιακού μετασχηματισμού: «Οι μεθοδολογίες λύσεων Salesforce της Accenture προωθούν και συμβάλλουν στην αλληλεπίδραση και συνεργασία μεταξύ του IT, των επιχειρησιακών λειτουργιών και του παρόχου υπηρεσιών. Στην κατεύθυνση αυτή, διαθέτει περισσότερα από 200 επιμέρους εργαλεία και επιταχυντές, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών διαχείρισης οργανωτικών αλλαγών. Η στρατηγική Living Business της Accenture προσαρμόζεται και ανταποκρίνεται στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών.»
  • Συνεχής εστίαση στην καινοτομία: «Το 2018, η Accenture παρουσίασε ένα νέο Κέντρο Καινοτομίας για Salesforce στο γραφείο της στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο βρίσκεται στον Salesforce Tower. Το γεγονός αυτό υπογραμμίζει τη δύναμη της Accenture ως κορυφαίου συνεργάτη της Salesforce.»
  • Ισχυρές συνεργασίες: «Οι πελάτες επαινούν την Accenture για την αληθινή σχέση συνεργασίας που δημιουργεί. Ένας πελάτης χαρακτήρισε την Accenture ως το κλειδί για την επιτυχία τους».

Ο Κώστας Καμποσιώρας, επικεφαλής του τομέα Τεχνολογίας της Accenture στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η ισχυρή δέσμευσή μας για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη εμπειριών που παράγουν αποτελέσματα, αξιοποιώντας λύσεις Salesforce καθώς και η διαρκής εστίασή μας σε θέματα καινοτομίας, αντικατοπτρίζεται στην 1η θέση της κατάταξης στην έκθεση της HFS. Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη ομάδα Salesforce στον κόσμο, επενδύουμε συνεχώς στους ανθρώπους και τις δεξιότητές μας για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αντιμετωπίσουν τα πιο σύνθετα επιχειρηματικά τους προβλήματα.»

Η Accenture έχει ολοκληρώσει περισσότερες από 1.400 υλοποιήσεις Salesforce σε περισσότερες από 1.100 παγκόσμιες επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους της οικονομίας. Με περισσότερους από 18.500 εξειδικευμένους συμβούλους Salesforce, η Accenture είναι πιστοποιημένη για όλα τα Salesforce Industries και Clouds. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη συνεργασία της Accenture με τη Salesforce, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.accenture.com/salesforce.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider