Στη Motor Oil πέρασε το 100% του σταθμού Alpha

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στη Motor Oil πέρασε το 100% του σταθμού Alpha
Το 100% του τηλεοπτικού σταθμού Alpha ανήκει πλέον στον όμιλο της Motor Oil.

Στη θυγατρική της Μοtor Oil, Mediamax Holdings Limited, περνά 100% του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ALPHA, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση αναφέρει ότι στις 29 Νοεμβρίου 2019, η κατά 100% θυγατρική της Motor Oil, εταιρεία Mediamax Holdings Limited με έδρα στην Κύπρο προέβη στην απόκτηση του 24,95% των μετοχών εκδόσεως Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε. κυριότητος της κυπριακής εταιρείας Alpha Media Group Limited, αλλά και στην απόκτηση 998 ονομαστικών μετοχών (επί συνόλου 2.000) εκδόσεως Nevine Holdings Limited κυριότητος της Alpha Media Group Limited.

Μοναδικός μέτοχος της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε. η Mediamax Holding Limited

Διευκρινίζεται ότι, μετά την υλοποίηση της παραπάνω συμφωνίας, η Mediamax Holdings Limited θα καταστεί μοναδικός μέτοχος της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε. με άμεση συμμετοχή 49,90% και έμμεση συμμετοχή (μέσω της Nevine Holdings Limited) 50,10%.

Επιπρόσθετα, μέσω της Nevine Holdings Limited, η Mediamax Holding Limited θα συμμετέχει με 99,95% στο μετοχικό κεφάλαιο της ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. και με 100% στο μετοχικό κεφάλαιο της Alpha Ραδιοφωνική Κρόνος Α.Ε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider