Αλλαγές στη διοίκηση της SUNLIGHT

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αλλαγές στη διοίκηση της SUNLIGHT
Νέα πρόσωπα στην ομάδα της Sunlight.

Αλλαγές συντελούνται στη διοίκηση της SUNLIGHT στο πλαίσιο του οργανωτικού μετασχηματισμού της με στόχο να εστιάσει στη στρατηγική της προτεραιότητα που είναι οι ανερχόμενες τεχνολογίες μπαταριών λιθίου και να διεκδικήσει σημαντική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Βασίλης Μπίλλης, μετά από εξίμιση χρόνια επιτυχούς πορείας ως διευθύνων σύμβουλος, αποχωρεί από τη SUNLIGHT και παραμένει στον όμιλο Olympia ως μέλος Δ.Σ. της Play. Στη μεταβατική περίοδο, διευθύνων σύμβουλος στη SUNLIGHT αναλαμβάνει ο Ρόμπυ Μπουρλάς, διευθύνων σύμβουλος της Olympia και μέλος Δ.Σ. της Sunlight.

Παράλληλα, στην ομάδα της SUNLIGHT εντάσσεται ο κ. Foad Derisavi ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Παραγωγής κι ανάπτυξης προϊόντων λιθίου & προηγμένων τεχνολογιών. Ο κ. Derisavi έχει πολυετή εμπειρία στην διεθνούς φήμης εταιρία ATLAS Elektronik στον τομέα ανάπτυξης προηγμένων τεχνολογιών για μπαταρίες λιθίου. Από το νέο του ρόλο θα συμβάλλει στην διεύρυνση της γκάμας μπαταριών λιθίου για βιομηχανική χρήση για την επέκτασή της SUNLIGHT στις διεθνείς αγορές.

Ο κ. Κόπολας επικεφαλής της Διεύθυνσης Recycling, αναλαμβάνει παράλληλα καθήκοντα Business Development για τις εφαρμογές μπαταριών Λιθίου με στόχο να διευρύνει τους ορίζοντες της SUNLIGHT με συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης στη διοικητική ομάδα της SUNLIGHT εντάσσεται από 1η Νοεμβρίου ο κ. Βασίλης Γαβρόγλου ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού για όλο τον Όμιλο SUNLIGHT. Ο κ. Γαβρόγλου αναλαμβάνει παράλληλα και τα καθήκοντα Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρία Olympia. Έχοντας διατελέσει σε θέσεις υψηλής ευθύνης στον ΟΤΕ και παλαιότερα στην Εθνική Τράπεζα, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

H SUNLIGHT διανύει ήδη ένα δυναμικό 2019 με το εργοστάσιο της Ξάνθης να έχει αυξήσει την παραγωγική του ικανότητα στα 2,8 εκατ. στοιχεία και τις νέες υποδομές να ενσωματώνουν τις βέλτιστες πρακτικές, σε διεθνές επίπεδο, σε θέματα παραγωγικής λειτουργίας, υγιεινής και ασφάλειας.

Η αναβάθμιση στις δομές της θα επιτρέψει στην εταιρία να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ανταγωνιστικότητά της στις διεθνείς αγορές και να αναπτυχθεί δυναμικά στις τεχνολογίες μπαταριών λιθίου. Με την καλύτερη ομάδα, τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής, ανακύκλωσης και συναρμολόγησης σε Ελλάδα και Ιταλία, η SUNLIGHT θα εισέλθει σε μια νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider