Πιλοτικό πρόγραμμα διάθεσης των νέων βιομηχανικών μπαταριών λιθίου SUNLIGHT Li.ON FORCE στην ΑΒ Βασιλόπουλος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πιλοτικό πρόγραμμα διάθεσης των νέων βιομηχανικών μπαταριών λιθίου SUNLIGHT Li.ON FORCE στην ΑΒ Βασιλόπουλος
Οι μπαταρίες θα χρησιμοποιηθούν για την τροφοδότηση περονοφόρων οχημάτων του στόλου της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Σε μία πολύ επιτυχημένη προωθητική ενέργεια των νέων, «έξυπνων» βιομηχανικών μπαταριών λιθίου Li.ON FORCE προχώρησε η SUNLIGHT, μέλος του ομίλου Olympia, σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα super market ΑΒ Βασιλόπουλος.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πιλοτικής ενέργειας, η οποία έρχεται ως επιστέγασμα της πολύχρονης επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα χρησιμοποιήσει 4 υπερσύγχρονες, «έξυπνες» βιομηχανικές μπαταρίες Li.ON FORCE SUNLIGHT τεχνολογίας λιθίου για το χρονικό διάστημα 6 μηνών.

Οι μπαταρίες αυτές θα χρησιμοποιηθούν στην πρώτη τους εφαρμογή εντός Ελλάδος, για την τροφοδότηση περονοφόρων οχημάτων του στόλου της ΑΒ Βασιλόπουλος. Έτσι, ένας από τους πλέον στρατηγικούς πελάτες της SUNLIGHT στην ελληνική αγορά θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει και να διαπιστώσει έμπρακτα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία μπαταριών λιθίου, σε συνδυασμό με τις καινοτόμες εφαρμογές, την άφθαστη ποιότητα κατασκευής και την υψηλή αξιοπιστία που προσφέρει η SUNLIGHT.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα καινοτόμος σειρά Li.ON FORCE συνδυάζοντας την τεχνολογία λιθίου με εφαρμογές Smart Factory (Industry 4.0), έχει κατασκευαστεί μετά από πολυετή έρευνα με τις πλέον σύγχρονες παραγωγικές μεθόδους, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια με 17 επίπεδα ελέγχου. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης με την χρήση του πρωτοπόρου GLocal, το οποίο μέσω Cloud δίνει τη δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης της κατάστασης της μπαταρίας, στατιστική ανάλυση της απόδοσής της, διάγνωση και απομακρυσμένη επίλυση τεχνικών ζητημάτων κατά την λειτουργία της μπαταρίας με real time αμφίδρομη επικοινωνία.

Προϊοντικά πλεονεκτήματα όπως η μεγάλη διάρκεια ζωής, το μηδενικό κόστος συντήρησης, η υψηλή απόδοση ακόμη και σε πολύ απαιτητικές εφαρμογές και η μεγάλη αποθηκευτική χωρητικότητα ενέργειας, καθιστούν την σειρά Li.ON FORCE ως την πρώτη «έξυπνη» μπαταρία τεχνολογίας λιθίου για ηλεκτρικά οχήματα βιομηχανικής χρήσης (eIVs), που ενσωματώνει μοναδικές καινοτομίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εκ μέρους της ΑΒ Βασιλόπουλος, ο κ. Γιάννης Τσώνης, Technical Operations Director της ΑΒ Βασιλόπουλος, σχολίασε για τη συνεργασία: «Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η τεχνολογία αποτελεί βασικό μας σύμμαχο, η οποία υποστηρίζει τις στρατηγικές πρωτοβουλίες μας και ανταποκρίνεται στην ανάγκη μας να γινόμαστε ολοένα και πιο φιλικοί προς το περιβάλλον. Σε αυτήν την κατεύθυνση, επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με τους πλέον ειδικούς στον τομέα τους, όπως η εταιρεία SUNLIGHT. Η πολύχρονη συνεργασία μας, μάς οδηγεί τώρα στο πιλοτικό πρόγραμμα για τις μπαταρίες λιθίου, εφαρμόζοντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της εφοδιαστικής μας αλυσίδας.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider