Η Amazon προσλαμβάνει 3.000 εργαζομένους για να δουλεύουν από το σπίτι!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Amazon προσλαμβάνει 3.000 εργαζομένους για να δουλεύουν από το σπίτι!
Η εταιρεία χρειάζεται 3.000 νέους εργαζομένους για την εξυπηρέτηση πελατών που θα δουλεύουν από το σπίτι τους.

Τρεις χιλιάδες θέσεις εργασίας επιχειρεί να καλύψει η Amazon, με τους αναλυτές να μιλούν για ένα από τα μεγαλύτερα κύματα προσλήψεων που έχουν δει ποτέ.

Η εταιρεία χρειάζεται 3.000 νέους εργαζομένους για την εξυπηρέτηση πελατών που θα δουλεύουν από το σπίτι τους, σε 18 διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ, με μισθό 15 δολάρια την ώρα, με ιατροφαρμακευτική κάλυψη μετά τις πρώτες 90 ημέρες εργασίας αλλά και πληρωμένες υπερωρίες!

Σύμφωνα με άρθρο του CNBC που παρουσίασε την αγγελία, η Amazon θέλει να προχωρήσει σε προσλήψεις σε 18 πόλεις: Αλαμπάμα, Αριζόνα, Άρκανσο, Αϊόβα, Κάνσας, Λουιζιάνα, Μισσισσίπι, Μιζούρι, Νεμπράσκα, Νέο Μεξικό, Βόρεια Ντακότα, Οκλαχόμα, Νότια Ντακότα, Τενεσί, Τέξας, Ουάσινγκτον, Ουισκόνσιν και Γουαϊόμινγκ.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο, η αγγελία αναφέρεται σε «εργασία από το σπίτι, με ωράριο μερικής απασχόλησης που περιλαμβάνει 20 με 29 ώρες την εβδομάδα, ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 60 ώρες την εβδομάδα αν παρουσιαστεί η ανάγκη» και διευκρινίζει πως οι υποψήφιοι εργαζόμενοι δεν επιτρέπεται να ζουν σε περιοχή έως και 50 μίλια από κεντρικό κατάστημα υποστήριξης πελατών της Amazon.

Η Μπρι Ρέινολντς, ανώτερος ειδικός σταδιοδρομίας στην FlexJobs, μια εταιρεία που εξειδικεύεται σε θέσεις εργασίας από το σπίτι, λέει ότι αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες προσλήψεις εργαζομένων που έχει δει ποτέ, με αντίστοιχους όρους.

Σύμφωνα με το FlexJobs, οι διαδικασία προσλήψεων για τέτοιες θέσεις εργασίας συνήθως κρατούν αρκετές εβδομάδες και πως παράλληλα η Amazon ψάχνει υποψήφιους και για άλλες θέσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider