Γρήγορα αντανακλαστικά και κάποια χρήματα στον κουμπαρά είχε μία 39χρονη από τη Ρόδο, η οποία προίκισε την κόρη της με δύο στρέμματα στη... Σελήνη, τα οποία αγόρασε το 2001 για 40.000 δραχμές!

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ήταν το 2001, όταν η 39χρονη είδε σε πρωινή τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή ότι διατίθεται προς πώληση στην Ελλάδα περιορισμένος αριθμός οικοπέδων στη Σελήνη. 

Τα οικόπεδα πολύ γρήγορα έγιναν ανάρπαστα καθώς διασημότητες, celebrities, μέλη βασιλικών οικογενειών και πολλοί εκκεντρικοί ανά την υφήλιο έσπευσαν για να τα «καπαρώσουν»!

Ετσι, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η γυναίκα αμέσως τηλεφώνησε στην εκπομπή από όπου την παρέπεμψαν στο κτηματομεσιτικό γραφείο που διεκπεραίωσε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η 39χρονη κατέβαλε αντίτιμο 40.000 δραχμών για την αγορά δύο στρεμμάτων, και μάλιστα σε προνομιακή θέση, η τιμή των οποίων σήμερα έχει εκτοξευθεί στα ύψη!

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr η 39χρονη Ροδίτισσα δήλωσε ότι το οικόπεδο στη Σελήνη προορίζεται για την κόρη της, που σήμερα είναι 18 ετών. 

Η ίδια έχει στην κατοχή της τίτλους ιδιοκτησίας, τα συμβόλαια αλλά και την απόδειξη αγοράς του οικοπέδου, τα οποία δημοσιεύει σήμερα η «Δημοκρατική».