Κλειστή η Λεωφ. Αλεξάνδρας λόγω πτώσης δέντρου

Κώστας Παπαδόπουλος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κλειστή η Λεωφ. Αλεξάνδρας λόγω πτώσης δέντρου

Τουλάχιστον στις 30 φτάνουν οι κλήσεις για πεσμένα δέντρα στην πυροσβεστική, λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα, ένα δέντρο ξεριζώθηκε από νησίδα επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ρεύμα καθόδου και η κίνηση διεξάγεται μόνο από την λεωφορειολωρίδα. Αργά το απόγευμα αναμένονταν να κλείσει το ρεύμα καθόδου, προκειμένου να απομακρυνθεί το δέντρο και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Την ίδια ώρα, όλα τα απαιτούμενα μέτρα ετοιμότητας και πρόληψης λαμβάνει ο δήμος Κορυδαλλού, με αφορμή την αναμενόμενη εμφάνιση έντονων καιρικών φαινομένων με ισχυρούς θυελλώδεις ανέμους και αύριο Τετάρτη 26/9 και την πιθανή εμφάνιση καταιγίδων στην Αττική από Παρασκευή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, οι υπηρεσίες του θα βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση για την προστασία από την πτώση δέντρων και άλλων αντικειμένων και παρακαλεί τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες να ελέγξουν την εξωτερική ασφάλεια των ακινήτων τους και οτιδήποτε μπορεί να παρασυρθεί από ανέμους με κίνδυνο να προκληθούν τραυματισμοί ή και σοβαρές υλικές ζημιές.

Σημειώνεται πως έχουν αναρτηθεί σχετικές ανακοινώσεις- δελτία τύπου στον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider