Μαφιόζικη δολοφονία στο Ψυχικό

Κώστας Παπαδόπουλος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαφιόζικη δολοφονία στο Ψυχικό

Τυχόν αυτόπτες μάρτυρες και υλικό από παρακείμενες κάμερες ασφαλείας αναζητούν οι Αρχές, στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν ίχνη των δραστών που γύρω στις 09.35 το πρωί του Σαββάτου εκτέλεσαν με μαφιόζικη τρόπο έναν 57χρονο φαρμακοποιό στην περιοχή του Ψυχικού.

Εκείνη την ώρα το θύμα έβγαινε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του από το γκαράζ της οικείας του στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα. Τότε ένα άγνωστο άτομο τον πλησίασε και τον πυροβόλησε τουλάχιστον 3 φορές στο κεφάλι και την πλάτη, πιθανότατα με όπλο μικρού διαμετρήματος. Αμέσως μετά τραπηκε σε φυγή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τον περίμενε συνεργός του σε άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο, λευκού χρώματος και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο 57χρονος φαρμακοποιός είχε το ίδιο επώνυμο με βαρυποινίτη το όνομα του όπου απασχόλησε πολύ πρόσφατα την επικαιρότητα, ενώ στην ίδια περιοχή είναι και το πατρικό σπίτι του εν λόγω εγκλείστου των φυλακών. Γι αυτό και σήμανε άμεσα συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. αν και μέχρι στιγμής δεν φέρεται να υπάρχει κάποια συγγένεια.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής και των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων και διερευνούν την υπόθεση, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider