Συλλαλητήρια ΑΔΕΔΥ - ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συλλαλητήρια ΑΔΕΔΥ - ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό

Κάλεσμα σε όλους του εργαζόμενους στο Δημόσιο και τους πολίτες της Αττικής απευθύνει η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο σήμερα, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Κλαυθμώνος. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή, την ώρα που θα πραγματοποιείται η προ Ημερήσιας Διάταξης συζήτηση για το Ασφαλιστικό.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «το σχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το ασφαλιστικό αποτελεί ένα βαθιά αντιλαϊκό νομοσχέδιο που κατεδαφίζει τον όποιο κοινωνικό χαρακτήρα έχει απομείνει στο ασφαλιστικό σύστημα, μετατρέπει την ασφάλιση σε ατομική υποχρέωση, προωθεί νέα λεηλασία των συντάξεων με θύματα όλους τους συνταξιούχους και ιδιαίτερα όσους θα βγουν στη σύνταξη από την ψήφιση του νόμου και μετά».

Καλεί επίσης τους πολίτες «με άμεση κλιμάκωση των πολύμορφων κινητοποιήσεων με συλλαλητήρια, καταλήψεις, αποκλεισμούς δρόμων με τη γενική απεργία στις 4 Φεβρουαρίου και την παραπέρα κλιμάκωση, με στόχο να μην τολμήσει η συγκυβέρνηση να το καταθέσει».

Την ίδια ώρα στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί παναττικό συλλαλητήριο, απαιτώντας «να αποσυρθεί τώρα ο νόμος λαιμητόμος και οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider