Νέους αποκλεισμούς δρόμων σχεδιάζουν οι αγρότες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέους αποκλεισμούς δρόμων σχεδιάζουν οι αγρότες

Νέους αποκλεισμούς δρόμων σχεδιάζουν για σήμερα οι αγρότες, οι οποίοι προετοιμάζονται για την πανελλαδική σύσκεψη της Θεσσαλονίκης την Τρίτη, και παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στήσει σε όλη τη χώρα. Μια ακόμη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και στον κόμβο της Νίκαιας.

Όπως είπε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου των Τεμπών, Φάνης Τραγάκης στο Μega, αύριο Τρίτη οι αγρότες στη Θεσσαλονίκη θα τραβήξουν μια κοινή γραμμή όλοι μαζί και θα αποφασίσουν το τί θα επακολουθήσει. Υποστήριξε ότι τα προβλήματα είναι τεράστια και ο πρωθυπουργός δεν λέει ξεκάθαρα πώς θα ξεκινήσει η συζήτηση μεταξύ τους.

«Εμείς θέλουμε να πάμε στη συνάντηση και να φέρουμε αποτέλεσμα» είπε ο κ. Τραγάκης και σημείωσε ότι εάν δεν υπάρξει αποτέλεσμα θα μείνουν επ' αόριστον στους δρόμους. Στα Τέμπη ανέφερε ο κ. Τραγάκης καθημερινά φτάνουν ψηφίσματα και μηνύματα συμπαράστασης από πολλούς κλάδους.

Όλη η Ελλάδα έχει γίνει ένα, υποστήριξε ο Θοδ. Νέλλας μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου Χαλκηδόνας, και εκτίμησε ότι μπορεί να βρεθεί λύση «εάν κάτσουμε κάτω». Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση με την κυβέρνηση υποστήριξε ότι θα απευθυνθούν στις Βρυξέλλες.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται και σήμερα το κλείσιμο των δρόμων από τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα. Οι δρόμοι θα κλείσουν από τις 12.00 μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 7.00 το απόγευμα μέχρι τις 9.00, όπως αποφασίστηκε στην πανελλαδική σύσκεψη.

Οι αγρότες εμφανίζονται αποφασισμένοι να κλείσουν όλα τα τελωνεία από Έβρο έως και Κρυσταλλοπηγή, ενώ για σήμερα σχεδιάζουν αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού σε τουλάχιστον τέσσερα σημεία. Επίσης αναμένεται να κλείσουν τη γέφυρα του Αξιού, ενώ αγρότες από την Κουλούρα Ημαθίας θα κινηθούν προς το Βελβεντό Κοζάνης και να προχωρήσουν εκεί σε αποκλεισμούς δρόμων. Οι συνάδελφοί τους θα συνεδριάσουν στον Προμαχώνα με θέμα τον επ' αόριστον αποκλεισμό του τελωνείου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider