Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2016 υποδέχθηκε ο ΟΛΠ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2016 υποδέχθηκε ο ΟΛΠ

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2016, το "Costa neoClassica", υποδέχθηκε σήμερα Σάββατο 2 Ιανουαρίου η Διοίκηση του ΟΛΠ στο λιμάνι του Πειραιά, παραδίδοντας στον πλοίαρχο cpt. Mario Moretta την αναμνηστική πλακέτα του λιμανιού, βιβλία για τον ίδιο και τη βιβλιοθήκη του πλοίου και στους επιβάτες χριστουγεννιάτικα γλυκά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το "Costa neoClassica" με 1680 επιβάτες και 900 άτομα πλήρωμα, της ιταλικής εταιρίας Costα η οποία έχει 53 προγραμματισμένες αφίξεις για το 2016 αντί 37 το 2015, προσεγγίζει και τη χειμερινή περίοδο το λιμάνι του Πειραιά.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Σταύρος Χατζάκος : «Ο ΟΛΠ Α.Ε. θα διατηρήσει σταθερά τα τιμολόγια για πέμπτη συνεχή χρονιά στην κρουαζιέρα και το 2016, η οποία θα είναι μια σημαντική χρονιά για την κρουαζιέρα αφού με νέες συνεργασίες και με την υποδοχή του Carnival Vista το οποίο τον Ιούνιο δρομολογείται στην ανάπτυξη του homeporting σε νέες βάσεις μεγάλων αριθμών.

Επίσης θα συμμετέχει στο Miami Seatrade, τη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο αλλά και στη διεθνή έκθεση των Ποσειδωνίων τον Ιούνιο στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider